В случай, че не сте чували, „365: Нулиране на годината“ е предстояща драма, която проследява десет души, които могат да „нулират“ живота си и да се върнат към ден преди точно една година, за да преобразуват живота си и да сложат край на произшествие, променящо живота. С участието на Лий Джун Хюк, Нам Джи Хьон, Ким Джи Су и Янг Донг Гьон, наред с други, тази мистериозна драма за оцеляване предлага сюжетна линия, избухваща от напрежение от началото до края.

Ето три причини, поради които трябва да бъдете развълнувани и да се настроите, когато драмата има премиера в края на месеца.

1. Възстановяването на животаТова вече беше обявено в сюжета на драмата „365: Възстановяване на годината“, която се занимава с историята на група пътешественици във времето, които „нулират“ живота си, за да се върнат една година назад във времето. Според създателите на тази драма това е да се даде отговор на най-често срещания въпрос: „Ако някой ми даде шанс да се върна в една година в миналото, няма ли да мога да избегна нещастието си, да избера друго решение да отменя съжаленията си и да живея перфектен живот?

Нулирането всъщност е по-скоро настройка от всичко. Решенията и изборите, които тези герои правят какви промени решават да направят при втория шанс и последствията от тези избори и промени ще бъдат в центъра на драмата. Това е основният източник на тръпката и напрежението, което „365: Нулиране на годината“ обещава да даде.

2. 10-те героя и единственият човек, който им е помогнал да рестартират живота си

Историята на тази драма показва десетте души, които се превръщат в „престаратели“, а също и мистериозен човек, който ги кани да „нулират“ живота си на първо място. Знам, че е трудно да повярваш на някого, ако ти каже, че можеш да пътуваш назад във времето. Може да си помислите, че това е луда идея, нали? Тогава това „нулиране“ трябва да се пази в тайна, тъй като самите герои бързо научават, че не могат да кажат дори на душа за реалността, която са видели в бъдещето и им е даден шанс да се върнат в миналото . И единствените хора, които биха могли да ги разберат и да се свържат с тях, са другите ресетери, така че в крайна сметка се образува връзка между главните герои.

Връзките им обаче продължават да се променят – от приятели към враг и обратно – след нулирането им създава огромно напрежение, което обхваща цялата история.

3. Непредвидимата игра за оцеляване

В „365: Нулиране на годината“, след като настъпи нулиране, ще започне сериозна игра на оцеляване. Историята ще бъде история на безпрецедент обрат и обещава нови разработки, давайки на зрителите максимална тръпка и напрежение, за да се възползват от най-добрата характеристика на жанра. По-конкретно, психологическата война между мистериозния организатор и рестартиращите ще накара зрителите да се замислят два пъти на всяка крачка, оставяйки ги на ръба на мястото си с унищожаващо напрежение.

Премиерата на „365: Нулиране на годината“ е насрочена за MBC тази 23 март от 20:55 часа. KST.