Режисьорът на „Хоспитален плейлист“ Шин Уон Хо и сценаристът Лий У Джунг не само донесоха сърцераздирателни и забележителни моменти в най-високия рейтинг на медицинска K-драма, но успяха да забавляват зрителите с изненадващи камеи.

Не може да се отрече, че продуцентският екип имаше невероятен кастинг състав, включващ главните звезди Jeon Mi Do, Jo Jung Suk, Kim Dae Myung, Yoo Yeon Seok и Jung Kyung Ho; обаче, PD Shin Won Ho и останалата част от неговия екип искаха да дадат на публиката нотка на носталгия от предишните му творби.

От мегахитовата поредица „Отговор“ до любимата „Prison Playbook“, екипът удиви публиката с кратки отстъпки от добре познати звезди.

Като се има предвид, че епизод 10 на „Болничен плейлист 2“ ще бъде отложен с още една седмица, ето поглед назад към епизодите, които може да сте пропуснали в медицинската драма на tvN.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: 4 изненадващи развития, наблюдавани в сезон 2 на „Hospital Playlist“.

Върви Ара като себе си

Болничен плейлист Go Are(Снимка: Go Ara Official Instagram) Болничен плейлист 2(Снимка: Go Ara Official Instagram)

Бившият модел, превърнал се в актриса Го Ара, изигра известната бивша приятелка на Лий Ик Джун (Джо Джунг Сук) в първия сезон на „Hospital Playlist“ и направи специална изява в епизоди 5 и 6.

В една сцена Ик Джун си припомни защо тя и Го Ара се разделиха. Той обясни, че тя е много придирчива към храната и е наясно с фигурата си.

Години по-късно тя неочаквано видяла бившия си в Юлдже и го поканила на обяд. Въпреки това, Ик Джун стана свидетел как Го Ара се промени през годините и я дразнеше, че много яде.

Преди нейното камео в медицинската драма, Го Ара също беше OG актьорския състав на „Отговор 1994“.

Сунг Донг Ил като отец Питър

Болничен плейлист 2(Снимка: tvN Official Instagram)

От друга серия „Отговор“ е Сунг До Ил, който изигра по-големия брат на Ан Джунг Уон (Yoo Yeon Seok) Питър в „Hospital Playlist“.

Актьорът-ветеран се появи и в двата сезона, изобразявайки един от синовете на Jung Ro Sa, който избра да бъде свещеник. В драмата той постоянно казва на Jung Won да не обмисля влизане в семинарията, а по-скоро да продължи кариерата си като лекар.

Чой Му Сонг като съпруг на пациента

(Снимка: болничен плейлист Официален Instagram)

PD Shin Won Ho избра Choi Moo Sung като съпруг на пациента, който притежава магазин в Ssangmun-dong, наречен Phoenix.

Феновете на 'Prison Playbook' биха го разпознали като лидера на килията Ким Мин Чул, съкилийник на Дже Хюк в затвора.

В медицинската K-драма Чой Му Сонг беше забелязан да предлага на Ик Джун специален подарък като благодарност, че спаси съпругата му.

Лий Кю Хьонг като Ю Хан Янг

(Снимка: tvN Official Instagram)

Вероятно един от любимите герои в „Prison Playbook“ е Лий Кю Хьонг, който изигра изключително интелигентния Луни.

Разностранният актьор изненада зрителите, когато се появи специално като брат на Гюнг Джин в епизод 3 на „Хоспитален плейлист 2“.

Интересното в ролята му е, че екранната му майка настоява да се среща с неврохирурга Чае Сонг Хва, изигран от Джон Ми До.

Yoo Jae Myung като Shin Sung Eui

(Снимка: TVN Official Instagram)

Към актьорския състав на „Prison Playbook“, който се появи в „Hospital Playlist“, се присъединява Yoo Jae Myung, който направи камео в медицинската драма като Shin Sung Eui, професор по радиология.

В драмата той беше силният съперник на Ик Джун по време на мача на Юлдже по бадминтон; обаче в комедийната драма от 2017 г. Yoo Jae Myun играе адвоката на Ким Дже Хюк.

В СЛУЧАЙ, КАТО ПРОПУСНАХТЕ: „Хоспитален плейлист, сезон 2“ Епизод 10: Изненадващо развитие за Ким Да Мьонг и Ан Юн Джин + Поддържайте солидна зрителска оценка

KDramastars притежава тази статия.

Написано от Гека Уилс