След експлозивните новини, които станаха вирусни в първия ден на януари, потвърждаващи връзката на Сон Йе Джин и Хьон Бин, дойде друг специален ден за актрисата, когато тя навърши 39 години.

Син Йе Джин(Снимка: Официален акаунт в Instagram на Son Ye Jin)

На 11 януари известната корейска актриса Сон Йе Джин отпразнува своя 39-и рожден ден. Нека започнем празника, като разберем повече за нейния интерес.С черта, подобна на богиня, актрисата от „Аварийно кацане на теб“ изглежда по-млада от възрастта си. Тя също се радва на живота и оценява това, което предстои.

Тя е като всеки друг нормален човек, който обича да прекарва време със семейството и приятелите си. Тя може да е видна актриса, но Сон Йе Джин също знае как да извлече най-доброто от живота си.1. Пътуването е живот

Син Йе Джин(Снимка: Официален акаунт в Instagram на Son Ye Jin) Син Йе Джин(Снимка: Официален акаунт в Instagram на Son Ye Jin) Син Йе Джин(Снимка: Официален акаунт в Instagram на Son Ye Jin)

Светът има много красиви места и понякога се губим, скитайки.Вярна на своя герой в драмата „Аварийно кацане на теб“ като главен изпълнителен директор Юн Се Ри, всеки път, когато актрисата се чувства потисната, тя си позволява да изследва нещата, като пътува и се потапя в изкуството.

Сон Йе Джин обича да прекарва по-голямата част от ваканцията и свободното си време, като пътува. Това е и нейният начин да облекчи стреса от твърде много работа в развлекателната индустрия. Когато посетите нейния профил в Instagram, ще забележите, че Son Ye Jin споделя снимки от пътуванията си от едно място на друго. Може да е на плажа или дори просто нов ресторант в града.Актрисата не пропуска да обиколи най-живописните дестинации по света.

2. Естествената красота ви стои добре

Син Йе Джин(Снимка: Официален акаунт в Instagram на Son Ye Jin)

Сон Йе Джин вече има перфектна красива визия на и извън камерата, но знаете ли, че тя предпочита да нанася лек грим?Тя иска да запази външния си вид възможно най-реалистичен и естествен. Един от нейните гримьори казва, че в повечето драми на Сон Йе Джин актрисата винаги се придържа към естествения вид и би искала само минимален грим. Тя разкрива още, че актрисата има страхотна текстура на кожата.

Син Йе Джин(Снимка: Официален акаунт в Instagram на Son Ye Jin)

Гримьорът сподели още, че след като дълго време работи със Сон Йе Джин, лицето на актрисата изглежда красиво и без грим. Тя също така не използва твърде много цветове, за да покаже естествената красота на Son Ye Jin.

3. Всяка връзка е важна

Според едно от предишните й интервюта в известна корейска онлайн публикация, Сон Йе Джин разкри, че с напредването на възрастта запознанствата й стават сложни, тъй като отнема време да се срещне с хора и да отиде на срещи на сляпо. Но гледайки къде се намира в момента, Сон Йе Джин най-накрая намери мъжа, с когото ще направи спомени, и това е не друг, а нейният колега актьор Хюн Бин.

Son Ye Jin също сподели своите възгледи, когато става въпрос за брак и майчинство, „Всеки път, когато се оглеждам около себе си, забелязвам, че хората, които са женени, не могат да вършат цялата работа, която искат. Да бъдеш майка и съпруга са големи роли.

39-годишната актриса каза още, че също й харесва да играе с деца, особено с децата на сестра си. И според нея тя ще влезе в брак и майчинство, след като стане готова и способна да се грижи за другите.

Прочетете също: От Reel до Real: Hyun Bin и Son Ye Jin потвърждават, че се срещат

Прочетете също:Хюн Бин и Сон Йе Джин Off-Screen Romance Timeline + Те наистина са предназначени един за друг!

4. Приятелите са за цял живот

Чрез нашето пътуване приятелите се превърнаха във важна част от нашия живот. Те са тези, които ценим в живота си, през възходи и падения те се превърнаха в наш красив спътник.

Син Йе Джин(Снимка: Официален акаунт в Instagram на Son Ye Jin)

В едно от предишните интервюта на Сон Йе Джин тя обяснява, че всеки път, когато ситуацията стане тежка, тя разчита на дългогодишните си приятели, повечето от тях също са в същата индустрия, така че тя вече ги познава от повече от десетилетие. Имаше и колеги, които се превърнаха в нейни приятели и станаха важни хора в живота на актрисата.

(Снимка: Официален акаунт в Instagram на Son Ye Jin) (Снимка: Официален акаунт в Instagram на Son Ye Jin)

5. Любител на храната

Всеки обича да се угажда с хубави неща, а Сон Йе Джин обича да се глези с храна. Винаги, когато посещава нова страна или нови места, тя винаги успява да направи снимки и да ги сподели с феновете си.

(Снимка: Официален акаунт в Instagram на Son Ye Jin) (Снимка: Официален акаунт в Instagram на Son Ye Jin) (Снимка: Официален акаунт в Instagram на Son Ye Jin)

За повече K-Drama, K-Movie и новини и актуализации за знаменитости, дръжте разделите си отворени тук в Kiltandkeeley.

Kiltandkeeley притежава тази статия.

Написано от Шай Колинс.