Благодарение на безупречните му актьорски умения, съчетани с невероятната му визуализация, огромната фенбаза на Лий Мин Хо - Миноз - го подкрепя докрай. И днес той е смятан за кралски особи и един от най-търсените корейски актьори.

Но нека пропуснем неговите невероятни K-драми - всички знаем, че те са страхотни, тъй като той е там. Лий Мин Хо има толкова интензивни романтични моменти на екрана и докато празнуваме рождения ден на корейската развлекателна суперзвезда, ви представяме неговите достойни за припадък сцени с целувки!

Момчета над цветя

Лий Мин Хо нямаше да бъде там, където е в момента, ако не заради пробивната си роля на Гу Джун Пьо в „Момчета над цветя“, известен също като лидера на F4, който се влюби в Geum Jan Di (Gu Hye Sun). Това му отвори врати към по-нови, по-големи възможности и сега той е един от най-богатите корейски актьори.В тази класическа драма кратката, но сладка целувка на Лий Мин Хо и Гу Хе Сун в парка остава една от най-незабравимите му сцени.

Личен вкус

Новите фенове вероятно не са наясно, но Лий Мин Хо и актрисата от „Crash Landing on You“ Сон Йе Джин са работили заедно в миналото. Да, дори преди да съществува BinJin.

От богата студентка в хитовата драма от 2009 г. „Момчета над цветя“, Лий Мин Хо се превърна в конкурентен и брилянтен архитект в „Личен вкус“ на MBC, заедно с женската суперзвезда.

МОЖЕТЕ СЪЩО: Лий Мин Хо, Лий Джонг Сук и Хван Ин Йеоп вдигнаха в луд Instagram с новите си снимки

Лий Мин Хо, който изигра ролята на Jeon Jin Ho, и Son Ye Jin като Park Gae In, имаха толкова силна химия в тази драма. Освен това връзката им любов-омраза беше това, което направи сюжета още по-интересен.

И, разбира се, имаха едни от най-задушните, най-сладките сцени на целувки!

Градски ловец

Екшън-романтичната драма на SBS от 2011 г. „City Hunter“ също попадна в нашия списък.

Кой не би забравил емблематичния екип на актрисата от „Нейния личен живот“ Парк Мин Йънг и Лий Мин Хо? Разликата във височината им вече беше едно от очарователните неща в техния тандем, но те също така се превърнаха в страстни любовници, тъй като не можеха да контролират чувствата си един към друг.

Първата им целувка се случи в бар, но никой не знаеше, че сцената им с целувки на покрива ще вбеси феновете!

Легендата за синьото море

Дългоочакваният тандем от Лий Мин Хо и Джун Джи Хьон наистина задоволи феновете на K-драмата! Като две от най-големите имена в бранша, нямаше съмнение, че тези двамата биха съвпадали толкова добре.И те не разочароваха!

Сега, нека преживеем техните подводни и креватни целувки в главата си. Какво още? Тези два романтични момента са сред най-горещите и гледани K-драма сцени през 2017 г.И не само това, защото езикът на Лий Мин Хо дори нашумя в Twitter тази година!

Кралят: Вечният монарх

Не на последно място и определено не на последно място, „Кралят: Вечният монарх“ на Ли Мин Хо!

Фентъзи-романтичната драма на SBS непрекъснато беше в най-актуалните теми в Twitter през 2020 г. Химията на Лий Мин Хо и Ким Го Юн беше толкова силна, че феновете полудяха (в добрия смисъл!), когато актрисата стана единствената жена Корейска знаменитост, която Ли Мин Хо публикува в профила си в Instagram.

Със сигурност тяхната интимна сцена с целувки в двореца накара феновете да припаднат и дори вече има милиони гледания в Youtube!

В СЛУЧАЙ, КАТО СИ ПРОПУСКАЛИ: Лий Мин Хо Нетната стойност 2021: Как актьорът от „Легендата за синьото море“ се превърна в една от най-богатите звезди на K-драма

Коя от сцените с целувки на Лий Мин Хо е любимата ви? Кажете ни отговора си в коментарите!

За повече K-Drama, K-Movie и новини и актуализации за знаменитости, дръжте разделите си отворени тук в Kiltandkeeley.

Kiltandkeeley притежава тази статия.

Написано от Шай Колинс