Учителите са втори родители, които споделят знанията и мъдростта си на своите ученици.

Ето учители в K-драми, чиито знания и житейски опит ще ви вдъхновят да се справите по-добре и да постигнете добро бъдеще. С предизвикателствата, пред които са изправени в живота, учениците им се мотивират да се трансформират и да вземат нещо, което си заслужава.

Училище 2013г

Това са учители по K-драма, които ще ви вдъхновят да учите и да имате добър живот(Снимка: KBS)

С участието на Чой Даниел и Джанг Нара, едно от най-големите предизвикателства, пред които са изправени като учители, е да мотивират учениците си да превърнат училището в приоритет. Те влязоха в училище, където учениците побеждават учителите си с грубото си поведение.Привеждайки вярванията си на практика, Джанг Нара каза: „Училището е място, където учим хората да мислят сами. Това не е място, където преподаваме трикове как да влезете в колеж. Това е място, където възпитаваме човешки същества. С нейната решителност и упоритост да преподава на учениците правилния път я прави уязвима за висшите. Но нейната преданост и действия създават промяна към по-добро, тъй като учениците осъзнават пълния потенциал, който имат.

Dream High

Това са учители по K-драма, които ще ви вдъхновят да учите и да имате добър живот(Снимка: KBS)

Шестима талантливи ученици постигнаха мечтите си, тъй като бяха подкрепени от своя учител Ум Ки Джун. На него беше възложена отговорността да накара учениците да представляват училището, както е командвано от администрацията. Вместо да притиска учениците си да постигнат невъзможното, той ги напътства и подкрепя според тяхната собствена воля и таланти. Uhm Ki Joon мотивира учениците да работят със собствено темпо, вместо да мислят за конкуренцията и разочарованията, които идват.

Магистър по обучение

Това са учители по K-драма, които ще ви вдъхновят да учите и да имате добър живот(Снимка: KBS)

Бае Дуна е учител, който вдъхновява и защитава своите ученици от гадната бюрокрация на училищната система. Тя се страхува да се справя с другите учители, които я предизвикват в справянето с това, което е правилно за благосъстоянието на учениците. Тя е страстна да защити своите студенти от други членове на факултета, които отдавна са били изхвърлени.


Какво става

Това са учители по K-драма, които ще ви вдъхновят да учите и да имате добър живот(Снимка: MBC)

Една от най-добрите истории за отношенията учител-ученик, и двамата си помагаха по много начини. Oh Man Seok е учител и умиращ алкохолик, който трудно се представя в своята област. Той обучава талантливи и мотивирани студенти, които след това го печелят да се представя по-добре в това, което прави. След това започва да преподава не само по предмети, които носят знания, но и повече за живота.Той започна да се грижи за тях и така уроците му станаха по-предизвикателни.

Въпреки че е тъжно, тъй като животът на учителя е на път да свърши, той е добре запомнен за това, което е предаде на учениците си и как се възвръща в процеса.

Феята по вдигане на тежести Ким Бок Джу

Това са учители по K-драма, които ще ви вдъхновят да учите и да имате добър живот(Снимка: MBC)

Чой Му Сунг, като професор Yoon Deok Man, е човек, който спазва мотото си: „Как завършваш е също толкова важно, колкото и как започваш“. Той мотивира своите спортисти да дадат всичко от себе си и в същото време да се наслаждават на живота, какъвто идва. Той се грижи повече за процеса на това спортистите да се чувстват щастливи и успешни едновременно. Към него се присъединява и нейният колега треньор Джанг Йънг Нам, който също прави всичко възможно да насърчи спортистите и да стане един от хората, на които те също могат да се доверят.

Кой е любимият ти учител по К-драма? Коментирайте по-долу!