Виждайки любимата ни двойка в K-драма, изразяваща любовта си един към друг – от държане за ръце до заключени очи до целувки – всички ни кара да припаднем и да пожелаем да изживеем същото. Колко повече, ако мъжът най-накрая падне на едно коляно или просто пусне ослепителен пръстен, докато се взира в жената с любов?

Предложенията за брак в K-drama никога не пропускат да накарат сърцата ни да трептят. Просто е толкова сюрреалистично и, признаваме, бихме искали да сме в същия момент, казвайки „да!“ хиляда пъти.

Ето списък с най-незабравимите предложения за брак в K-драма.

Кралят: Вечният монарх

(Лий Мин Хо и Ким Го Юн)

Това са запомнящи се предложения за K-драма, които казвате „Да“ хиляда пъти(Снимка: SBS)

Крал Лий Гон (Лий Мин Хо) изповядва любовта си, като пътува из безкрайността и отваря всички врати във вселената, за да я намери.

„Без значение каква врата се отваря пред нас в живота, дори моментите, които споделяме, да ни натъжават. ще те обичам неуморно. Решихме да обичаме съдбата, която ни избра, за днес и завинаги.

„Аварийно кацане върху теб“

(Хюн Бин и Сон Йе Джин)

(Снимка: tvN)

Капитан Ри Джеонг Хьок (Хюн Бин) въпреки границите, които са между тях, той продължи да се бори за любовта им.

„Завинаги благодарен, че дойде в живота ми, ти си ценен дар. Ако искаш да знаеш дали можем да се видим отново, като се молим и чакаме с цялото си сърце, да, можеш, защото те обичам.

'Коронаният клоун'

(Йео Джин Гу и Лий Се Йънг)

Това са запомнящи се предложения за K-драма, които казвате „Да“ хиляда пъти(Снимка: tvN)

Крал Лий Хун (Йео Джин Гу) признава любовта си и обещава да бъде с нея завинаги.

„Мнозина казаха, че ходенето сам е самотно, казват, че влюбените, които ходят под това дърво, живеят щастливо до края на дните си. Мога ли да попитам дали би искал да бъдеш моето щастие завинаги? Няма да те разочаровам, което обещавам. Никога повече няма да те оставя да плачеш сама и обещавам, че ще споделиш всички добри и лоши моменти с мен.

„Какво не е наред със секретаря Ким“

(Парк Сео Джун и Парк Мин Йънг)

Това са запомнящи се предложения за K-драма, които казвате „Да“ хиляда пъти(Снимка: tvN)

Лий Йонг Джун (Парк Сео Джун) каза на Ким Ми Со: „Не забравяйте, че споменахте, че ви харесваше, когато изпях приспивната песен за вас, че ви помогна да заспите. Реших, че ще ти пея приспивна песен до края на живота ти. Моля те, заспивай до мен всяка вечер.

'Г-н. Слънчева светлина'

(Лий Бюнг Хун и Ким Тае Ри)

Това са запомнящи се предложения за K-драма, които казвате „Да“ хиляда пъти(Снимка: tvN)

Капитан Юджийн Чой (Lee Byung Hun) беше толкова романтичен, когато й каза: „Ако имаш някакви планове да ме напуснеш и искаш да спасиш страната си, аз ще избера да бъда изоставен, но в момента, в който те видях, ти си жената, която го носи в себе си. Дълбоко в себе си се влюбих в теб.

„Пазител: Самотният и велик Бог“

(Гон Ю и Ким Го Юн)

Това са запомнящи се предложения за K-драма, които казвате „Да“ хиляда пъти(Снимка: tvN)

Ким Шин (Гон Ю) каза на прекрасната си булка: „Искам да ви кажа нещо, тъй като днес ми се струва правилно. Разбрах, че всичките ми първи са били с теб. В друг хубав ден ще станеш ли моя булка?