Докато „Now, We Are Breaking Up“ затвори завесите си, нека да погледнем назад към петте най-добри момента от Sehun от EXO, докато той играе ролята на Hwang Chi Hyung, харизматичен моден дизайнер, който плени сърцата на зрителите.

Oh Sehun завърши 2021 г. със своя проект за малък екран, в който успя да покаже актьорските си умения, на които феновете му наистина се радваха. Въпреки че имаше кратки изяви във всеки епизод, Sehun наистина направи моментите си запомнящи се и добави вкус към драмата.

1. Първи ден в The One

Сехун от EXO разби интернет с първата си поява в драмата. Той излиза от колата, изглеждайки денди, и ентусиазирано поздравява своя нуна и новия си шеф Ха Йонг Юн (Сон Хе Кио), който също е семеен приятел.2. Когато той се защити от Ха Йонг Юн

След като свърши работата си, Хуанг Чи Хьонг достави документа на Ха Йонг Юн и открива, че тя е била с Юн Дже Гук (Джанг Ки Йонг). Въпреки че е по-млад от тях, той започва да защитава своята нуна и успешно отблъсква Джанг Ки Йонг.

СВЪРЗАНА СТАТИЯ: „Сега се разделяме“ Епизод 16: Ново начало за Сонг Хе Кио и Джанг Ки Йонг

Сега разделяме епизод 5(Снимка: @nowwearebreakingup_official Instagram | SBS)

3. Да бъдеш наблюдател на своя екип

Той може да е спокоен тип човек, когато става въпрос за работа, но Хуанг Чи Хьонг е добър в наблюдението на колегите си и е една от най-добрите му черти да знае истинското намерение на някого.

4. Спорни моменти със сестра му Хуанг Чи Сук

Освен работата, връзката му със сестра му Хван Чи Сук (Чой Хи Со) остави зрителите в раздяла.

Въпреки че е по-млад от нея, Hwang Chi Hyung е по-умен и независим от своя нуна. Те дори биват смъмрени от Сок До Хун (Ким Джу Хун), че се карат твърде много по време на работа.

5. OOTD на работа

Като се има предвид, че работата му включва толкова много креативност и стил, Хуанг Чи Хьонг никога не пропускаше шанс да парадира с личния си стил. Начинът, по който се облича, говори много за това колко добър е вкусът му в модата.

6. Офисният роман на Хуанг Чи Хьонг с Jung So Young

Hwang Chi Hyung и Jung So Young не са направили добро впечатление един за друг в началото, защото Chi Hyung обвини младата жена дизайнер, че е откраднала дизайна на Ha Young Eun; когато истината беше, че го взе назаем само за да получи вдъхновение.

След като Хуанг Чи Хьонг открива, че тя е невинна, той започва да бъде мил с Jung So Young (Ha Young) и се сближава с нея.

EXO Sehun и Ha Young / Сега разбиваме снимки(Снимка: @nowwearebreakingup_official Instagram | SBS)

В СЛУЧАЙ, КАТО СИ ПРОПУСКАЛИ: SM Entertainment пуска снимките зад кулисите на EXO Sehun в „Сега, ние се разделяме“ + Актьорът се сбогува с ролята си на Hwang Chi Hyung

Кой от моментите на EXO Sehun в 'Now, We Are Breaking Up' е вашият любим? Не забравяйте да го споделите с нас в коментарите!

За още актуализации на корейската драма, дръжте разделите си отворени тук в Kiltandkeeley.

Kiltandkeeley притежава тази статия.

Шай Колинс написа това.