Освен rom-com предаванията, които обичаме, има и скрити скъпоценни камъни на K-drama, като тези уникално написани сериали. Изживейте изцяло нов свят чрез тези 6 нишови корейски драми, от „Welcome 2 Life“ до „Avengers Social Club“ и още!

„Добре дошъл 2 живот“

(Снимка: MBC Drama Official)
Дъжд, Лим Джи Йон

Тази серия на MBC разказва историята на Lee Jae Sang (Rain), адвокат в една от най-големите адвокатски кантори в Южна Корея. Въпреки отличните си постижения в работата, той се интересува само от победата в своя полза.

Един ден той попада в мистериозна автомобилна катастрофа и е въвлечен в паралелен свят, в който започва да става по-искрен и честен към другите.

'През мрака'

(Снимка: SBS)

Преди да се трансформира в получовек и получудовище в 'Островът', Ким Нам Гил първо направи още едно епично изпълнение в тази драма. Той е Song Ha Young, криминален профайлър, който е спокоен и силно привлекателен, започва да изравя случаи и да търси дълбоко в човешкия ум.

„Продайте къщата си с духове“

(Снимка: Официален Instagram на KBS)
„Продайте къщата си с духове“

За разлика от други K-драми на ужасите, тази има нотка на фентъзи и комедия, в която Jang Na Ra и Jung Yong Hwa направиха перфектно сътрудничество, като дадоха живот на своите герои.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: 7 K-драми, в които злодеят става добър и обратното: „Винченцо“, „К2“, още

Той се фокусира върху жена с нещастно минало, която управлява бизнес с недвижими имоти, където тайно прогонва злите духове от имотите.

След това тя среща измамник със специални психически сили, който може да е в състояние да й помогне да разреши мистерията на нейното минало.

Двамата обединяват сили само за да открият, че са по-свързани, отколкото са предполагали.

„Кръг: Два свързани свята“

(Снимка: tvN)

Представяйки ви в нова завладяваща научнофантастична история, тази драма на tvN се развива в дистопичен свят, който дава на зрителите достъп до два паралелни свята.

По-конкретно, историята се развива в наши дни и през 2037 г. В крайна сметка връзката между двете песни става ясна и ще включва проблеми с идентичността и технологиите.

„Сценарий за вашата съдба“

(Снимка: TVING)

Ако искате малко романтика, тази кратка драма ще бъде добра препоръка. Той включва историята на бог на име Shin Ho Yoon (Ki Do Hoon), който пише съдбите на хората.

Един ден, когато му е възложено да напише романтична съдба, той краде идеи от драматурга Ко Че Кюнг (Джон Со Ни), чиито сценарии са от най-висок клас.

Shin Ho Yoon планира да я сдвои с Jung Ba Reum (Kim Woo Seok), но започва да си пада по нея в процеса.

„Avengers Social Club“

(Снимка: tvN)

Тази поредица от 2017 г. е адаптирана от уебмултажа „Buam-dong Avengers Social Club“. С участието на Lee Yo Won, Ra Mi Ran, Myung Se Bin и Lee Jun Young, тази драма проследява историята на три жени и мъж от различни сфери на живота, които се събират, за да си отмъстят.

Въпреки че започват като съзаговорници, по пътя на отмъщението си те се сближават един с друг.

В случай, че сте го пропуснали: 5 безгрижни и лечебни K-драми, за да започнете годината на чисто: „Hometown Cha-Cha-Cha“, „Run On“ и още

Коя от тези K-драми искате да добавите към списъка си за гледане? Споделете отговорите си в коментарите!

За още K-драми, K-Movie и новини и списъци със знаменитости, дръжте разделите си отворени тук в KDramastars.