Зад очарователната аура на Ан Хьо Сеоп и момчето в съседство се крие удивителна физика, която със сигурност ще накара феновете му да припаднат.

26-годишният канадец разкри рутинната си тренировка, която включва странен трик и огромната му загуба на тегло за една K-драма.

Мнозина биха разпознали този южнокорейски сърдечник от мегахитовата K-драма „Dr. Romantic 2“, където той играе ролята на младия квалифициран хирург Seo Woo Jin заедно с Lee Sung Kyung и Han Seok Kyu.

Д-р Романтик 2(Снимка: Lee Sung Kyung Официален Instagram)

Сега той в момента участва в новоиздадената историческа фантастична драма „Любовници на червеното небе“, играейки образа на слепия астролог Ха Рам, срещу Ким Ю Джун.

(Снимка: SBS)

Въпреки това, на фона на забележителния си сериал, звездата от 'Бездна' наскоро разкри изненадващ навик, който има, преди да започне тренировката си.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:„Любители на червеното небе“ Епизод 3: Ким Ю Джунг се представя на Ан Хьо Сеоп + остава водещата поредица от понеделник и вторник

Тренировка на Ahn Hyo Seop 2021

Ан Хьо Сеоп(Снимка: Starhaus Entertainment Official Instagram)

Актьорът сподели своите тренировъчни навици, включително уникалната си практика, по време на скорошната си поява в „Моето малко старо момче“ на SBS.

В предаването той каза на водещата, че се е къпал преди тренировка.

„Имам уникален навик да вземам душ, преди да тренирам. Искам да се насладя на самата тренировка“, обясни той.

Въпреки това, докато интервюто продължава, Ан Хьо Сеоп сподели, че пропуска душове, след като е приключил с рутината си, добавяйки: „Аз се мия преди да си легна, но просто се преобличам с нови дрехи и това е всичко. В крайна сметка това е моята пот“, което озадачи водещия Seo Jang Hoon, казвайки „Не разбирам тази логика. '

И накрая, той сподели, че това няма да притеснява никого, тъй като живее сам.

Всъщност звездата от „Топ мениджмънт“ живее сама в Южна Корея от 17-годишна възраст.

Ahn Hyo Seop се сблъсква с интензивна загуба на тегло за K-драма „30, но 17“

Ан Хьо Сеоп(Снимка : News 1 Korea)

Друга драма на Ан Хьо Соп, която постави славата му на картата, е ром-ком сериалът „30, но 17“ с Шин Хае Сун.

В предишно интервю той веднъж разкри, че участието в драмата на SBS от 2018 г. го е накарало да се сблъска с екстремна загуба на тегло, дори без да се опитва.

Драмата изисква от него да практикува гребане, тъй като неговият герой, Ю Чан, е спортист.

Още повече, че 26-годишната знаменитост сподели, че е минал два месеца на обучение преди снимачната сесия.

„Радвах се, че обучението изглежда се отплаща (по отношение на физическия външен вид), но определено не беше лесно“, спомня си той.

По време на снимките, Ан Хьо Сеоп загуби почти 9 килограма, въпреки че натрупа и яде два пъти повече, отколкото обикновено.

Актьорът също така добави, че интензивната влажност е един от факторите, които са го накарали да отслабне.

Освен това той сподели, че иска да изглежда като истински спортист, за да даде справедливост на ролята си; за съжаление тялото му няма да съдейства.

Вместо това той ядеше толкова много, което го караше да се чувства зле, добавяйки: „Талията ми беше 26 инча и загубих почти 8 до 9 килограма.“

Сега феновете могат да видят поразителната физика на актьора в Instagram на Ahn Hyo Seop и да видят текущия му сериал.

В СЛУЧАЙ, КАТО ПРОПУСНАХТЕ: Ahn Hyo Seop излъчва поразителни визуализации в Elle Korea преди издаването на „Lovers of the Red Sky“

KDramastars притежава тази статия
Написано от Гека Уилс