Певицата-актьор ASTRO Cha Eun Woo беше диагностицирана с COVID-19 по време на планирани дейности. Агенцията на художника публикува официално изявление относно ситуацията на 18 март. Продължавайте да четете, за да научите повече!

ASTRO Cha Eun Woo дава положителни тестове за COVID-19

Звездата от „Истинска красота“ ASTRO Cha Eun Woo предизвика безпокойство, след като беше диагностициран с коронавирус на 18 март.

Ча Юн У(Снимка: Официалният акаунт на Cha Eun Woo в Instagram)
Ча Юн У

Fantagio Entertainment, агенцията на Cha Eun Woo, обяви, че актьорът от „Истинската красота“ е дал положителна проба за COVID-19, след като е направил бърз тест за антиген.Cha Eun Woo започна да се чувства зле в деня преди теста. В момента художникът не показва никакви симптоми, освен леки настинки.

Ча Юн У(Снимка: Официалният акаунт на Cha Eun Woo в Instagram)

За да осигури здравето и безопасността си, Ча Юн У спира дейностите, за да се съсредоточи върху самолечение за възстановяване.

Актьорът е под карантина и му са дадени подходящи здравни мерки в съответствие с насоките на правителството за COVID-19.

Какво се случва с дейностите на ASTRO Cha Eun Woo?

Fantagio Entertainment заявиха, че актьорът няма да може да участва в планираните му дейности.

„Ще информираме феновете и зрителите за възстановяването на Ча Юн У и ще се върнем към дейността му“, каза представител.

„Молим за разбирането ви и също така дълбоко съжаляваме, че предизвикахме безпокойство и безпокойство на много хора.“

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:Предстоящите дейности на Ким Сон Кю спряха – ето защо

Нека пожелаем на ASTRO Cha Eun Woo бързо възстановяване!

„Decibel“ на ASTRO Cha Eun Woo, предстоящи дейности

Докато актьорът е под карантина, за да се съсредоточи върху възстановяването си, ето предстоящите проекти на Cha Eun Woo, които никой никога не трябва да пропуска!

ASTRO Cha Eun Woo дава положителни тестове за COVID-19(Снимка: Официалният акаунт на Cha Eun Woo в Instagram)
ASTRO Ча Юн У

Заедно с колегите си сърцелопци Ким Ре Уон и Лий Джонг Сук, трите топ звезди се превръщат във военноморски моряци в новата екшън трилър драма!

„Децибел“ е филм, който изобразява историята на терорист, който поставя бомба, която реагира на звук в средата на града. Абившият командир на ВМС (Ким Рей Уон) е обект на терористичната заплаха.

(Снимка: Herald Pop | Megabox Plus M)
„Децибел“ с участието на Лий Джонг Сук, Ким Рей и Ча Юн У пускат първите кадри + Филмът получава експлозивна инвестиция във филмовата индустрия

В драмата участват Лий Джонг Сук, който играе лоялен капитан от ВМС и ASTRO Ча Юн У, който се появява в драмата като млад моряк, отговарящ за откриването на сонари.

Срещата на тримата разкошни актьори в неочакван жанр буди очакване на феновете и зрителите. 'Децибел' е планирано да се излъчи някъде през лятото на 2022 г.

Ча Юн У(Снимка: Официалният акаунт на Cha Eun Woo в Instagram)

По-специално, ASTRO Cha Eun Woo също участва в предстоящата фантастична мистериозна драма „Остров“. Той разказва историите на хора, които се борят срещу злото, което се опитва да унищожи света.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: 14:00 Лий Джуно разтревожен заради женски персонал - ето какво се случи

Актьорът работи за първи път заедно с ветераните Ким Нам Гил, Лий Да Хи и Сунг Джун.

(Снимка: News1)

Go Doo Shim, Park Geun Hyung и Oh Kwang Rok също са част от новата серия. „Островът“ също се очаква да бъде излъчен през втората половина на 2022 г. по tvN.

Kiltandkeeley притежава тази статия.

Написано от Илайджа Мюли.