Бае Сузи продължава да радва феновете със своето актьорско майсторство и зашеметяващи визуални елементи, докато краси корицата на Harper's Bazaar Korea.

Последната й поява за корицата на списанието през май 2021 г. отбелязва нейните 11 години в индустрията.

Бае Сузи за Harper's Bazaar Korea

На поредица от снимки 26-годишната актриса изглеждаше шик в разкошния си тоалет, докато облича ансамбъл на Dior.На следващата снимка звездата от „Start-Up“ излъчва атмосфера на съседско момиче с небрежното си облекло, облечено в бяло горнище върху плетена жилетка, съчетано с широки дънкови панталони, докато допълва визията с апартаменти с животински щампи.

Това също беше споделено на Instagram на Bae Suzy , събирайки 1,2 милиона харесвания и почти 6000 коментара към момента на писане.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Bae Suzy и Shin Dong Yup ще бъдат домакини на наградите Baeksang 2021

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от 숮이 (@skuukzky)

Bae Suzy празнува своята 11-та годишнина

По време на разговора й с Harper's Bazaar отбора, четирикратната победителка в Baeksang Arts става откровена, докато говори за своите прозрения и размишлява върху 11-те си години в шоубизнеса.

Актрисата от „Вагабонд“ сподели, че чувства, че времето лети бързо; тя обаче също така спомена, че вместо да живее в миналото, тя обръща внимание на бъдещето и се фокусира повече върху това, което тепърва предстои.

„Все още изглежда като вчера, но мисля, че това време вече мина. По-скоро изглежда, че съм по-загрижен за това как да прекарам времето в бъдещето, отколкото за времето, което е изминало.

Да си припомним, Bae Suzy беше представена за първи път през 2010 г. като член на популярната тогава момичешка група Мис А , заедно с други идоли Фей, Джия и Мин.

След това тя се превърна в актриса и направи своя актьорски дебют в музикалната тийнейджърска драма на KBS2 „Dream High“.

С неоспоримото си умение и красота тя засне няколко забележителни драми и филми. Това включва нейното пробивно изпълнение във филма „Архитектура 101“, където тя изобразява ролята на Seo-Yeon, която живее в миналото.

Големият успех на филма също й спечелва титлата „първата любов на нацията“ – прякор, даден на изгряващи звезди в индустрията.

Освен нейния мелодрамен филм, който се счита за един от десетте най-гледани филма в Корея, Бае Сузи успя да заснеме някои забележителни драми като „Докато ти спи“, „Вагабонд“ и наскоро хитовата драма на tvN „Start Up“ заедно с Nam Joo-Hyuk, Kim Sun-Ho и Kang Han-Na.

Бей Сузи говори за предизвикателствата и как поддържа положително настроение

Когато е изправена пред трудна ситуация, Бей Сузи поддържа нещата позитивни и избягва да не се забива или „впада в негативни настроения“.

Тя живее с мантрата „животът е твърде кратък“ и се научава да оценява и празнува важните неща в настоящето.

Въпреки огромния си успех и е обявена за една от най-добре платените актриси, Бей Сузи обича да стои на земята и знае как да отвръща на хората.

В предишна статия певицата-актриса редовно я празнуватрадиция за рожден ден, като дарявате за благотворителни организации.

Съобщава се, че Life Share Association сподели, че нейното общо дарение с организацията с нестопанска цел е достигнало около 359 000 USD или 400 милиона вона, които са били използвани за лечение на пациенти с нелечими заболявания като левкемия и педиатричен рак.

В СЛУЧАЙ, КАТО СИ ПРОПУСКАЛИ: Bae Suzy Net Worth 2021: Ето как „стартиращата“ актриса печели милионите си

KDramastars притежава тази статия.

Написано от Гека Уилс