След индивидуалните и двойните кадри на главните актьори на „Snowdrop“ Jung Hae In и BLACKPINK Jisoo, JTBC пуснаха нови кадри на приятелите на BLACKPINK Jisoo от колежа, Jung Shin Hye, Kim Mi Soo и Choi Hee Jin.

Jung Shin Hye, Kim Mi Soo и Choi Hee Jin ще представят съквартирантите от колежа на BLACKPINK Jisoo

В дългоочакваната черна комедийна романтична драма „Кокиче“ BLACKPINK Джису, Джунг Шин Хе, Ким Ми Су и Чой Хи Джин споделят общежитие № 207 в Женския университет Хосу.

Четирите актриси, които се запознаха преди снимките, започнаха да се мотаят, демонстрираха страхотна химия и тясна връзка като приятели и съквартиранти.

(Снимка: JTBC)

„Кокиче“ играе BLACKPINK Jisoo като студентката по литература Eun Young Ro, която има ярка и весела личност. В наскоро пуснатите кадри Юн Йън Ро пише писма, докато гледа през прозореца с копнеж.

(Снимка: JTBC)

Междувременно Jung Shin Hye се превръща в студент по класическа музика Go Hye Ryung, който специализира глас. Тя е една от най-популярните студенти от четвърта година в Женския университет в Хосу с прякора „Мария Калас“, който спечели, след като спечели множество конкурси. Go Hye Ryung е изпълнен с голяма привлекателност и харизма.

Ким Ми Су играе ролята на Йео Джунг Мин, състудент от четвърта година, който учи история. Тя обича да чете книги и не се интересува толкова от външния си вид. Често я виждат с анцуг, дебели очила и чехли, независимо от сезона на годината. Йео Джун Мин, като типични студенти по история, иска да направи света по-добро място за живеене.

(Снимка: JTBC)

В СЛУЧАЙ, КАТО СИ ПРОПУСКАЛИ: 'Snowdrop' разкрива нови кадри с участието на Jung Hae In и първата среща на Jisoo на BLACKPINK + #HAESOO Тенденции по целия свят

(Снимка: JTBC)

И накрая, Чой Хи Джин изобразява ролята на Yoon Seol Hee, студентка първа година по управление на дома с прости мечти да се омъжи за мъж със статут. Въпреки шеметната си и палава личност, тя е обичан и скъп приятел.

(Снимка: JTBC)

Фокусът е върху четиримата съквартиранти, които въпреки разнообразните си характери знаят как да живеят хармонично един с друг. Напрежението също нараства, тъй като феновете и потенциалните зрители очакват какво ще се случи с приятелството им в дългосрочен план, особено по време на криза.

Запознайте се с Jung Shin Hye, Kim Mi Soo и Choi Hee Jin

28-годишната актриса Jung Shin Hye направи своя дебют през 2015 г. и оттогава тя се появява в много различни драми като „Angry Mom“, „Love Playlist“, „Rollercoaster Reboot“ и „Memorist“.

Най-забележителната й работа е романтичната комедийна драма от 2020 г. „Принцът русалка“ заедно с ASTRO Moonbin. „Кокиче“ е първият голям актьорски проект на Jung Shin Hye след нейния дебют.

Подобно на Jung Shin Hye, Ким Ми Су също направи късен дебют на актьорската сцена с „Lipstick Revolution“ през 2018 г.

МОЖЕ ДА ВИ ЗАИНТЕРЕСУВА: Филмът „Честита Нова година“ на Хан Джи Мин и Лий Донг Ук представя героите и техните взаимоотношения чрез цветна и остроумна диаграма

Тя се появява в много филми и драми като „Спомени“, „Светът на Кюнгми“, „Досиетата на училищната сестра“ и „Здравей, чао! Мамо.

Годината има актрисата резервирана и заета, прескачайки един проект в друг.

Тя украси малкия екран с филм и драми от 2021 г. 'The Cursed: Dead Man's Prey' с Uhm Ji Won, Jung Ji Soo и Oh Yoon Ah, 'Yumi's Cells' с Ан Бо Хюн и Ким Го Юн и 'Hellbound' с Yoo Ah Ин и Ким Хюн Джу.

И накрая, изгряващата звезда Чой Хи Джин е готова да украси малкия екран със своята красота и обещаваща актьорска игра. Тя беше видяна за първи път в драмите от 2018 г. „Sodak Sodak“ и „Hide and Seek“.

„Кокиче“ е драмата за завръщане на актрисата след три дълги години.

Резюме и премиера на K-драма „Кокиче“.

Под ръководството на продуцентския екип на „SKY Castle“, „Snowdrop“ следва историята на Су Хо (Джън Хае Ин) и студентка, която се втурва в женско университетско общежитие, обляна в кръв, и Йънг Ро (BLACKPINK Jisoo), съпричастна студентка, която се крие и се грижи за него въпреки риска да бъде хванат.

„Кокиче“ на JTBC се очаква да бъде излъчено за първи път в събота, 18 декември от 22:30 часа. KST.