24-ият международен филмов фестивал в Пусан се проведе и в него участват звездни личности в областта на актьорството и киното.

Междувременно, този следобед, актрисата Чун У Хи и актьорът Ю Тае О, които бяха звездите за корейския филм „Вертиго“, получиха много положителни отзиви и добри критици по време на специалната прожекция на филма.

Актьорът Тае О беше похвален от много публика за това, че е дал лечебното впечатление чрез мелодраматична игра.Следобед в залата на киното в Пусан беше поставен филмът „Вертиго“, а режисьорът Джон Кй-су, Чун У-хи и Ю Тае-о присъстваха и разговаряха за филма.

По време на разговора на режисьора, както и на художниците, лицето, което стои зад филма, режисьорът Jeon Kye Soo каза, че „„Това е голяма чест. Хубаво е да бъдеш представен в масов театър, но е чест да бъда поканен на 24-ия международен филмов фестивал в Пусан.

Филмът говори за шеметната история на главните герои, където и двамата работеха в офис на многоетажна сграда, Chun Woo-hee, който работеше като офис дама, докато Yoo Tae Oh работеше с въже, почиствайки прозореца.

Чун У Хи сподели, че присъствието на церемонията е специално за нея. Чун У Хи каза: „Това е началото на филмовия фестивал в Пусан. За първи път присъствах на „Хан Гонджу“ през 2014 г. и мога да се срещна с вас.“ Спомням си, че обикалях през цялото време на милост. Сега аз съм главният герой на филма и съм официално поканен'

След това режисьорът Джеон говори за образа, който е изобразил по време на снимките на сцената. Той каза: „Картината, която нарисувах в главата си, беше дълга снимка в близък план, но без зрелището на лицето на актьора, можех да не мога да контролирам дъха си. Но Cheon Woo-hee показва различни изражения, които трудно пренасят големия екран от това малко лице. „Исках да направя това“, когато гледах лицето на Chun Woo-hee. '

„Вертиго“ ще бъде прожектиран през ноември.