Изглежда, че Сиара е над раздялата си с бившия годеник Future, тъй като се твърди, че певицата на 'I'm Out' се завръща в студиото, за да се съсредоточи върху създаването на нова музика. Според последните доклади, самотната майка изглежда се отдалечава от предполагаемия скандал за изневяра на бившия си рапър с неговия стилист на турне Тайрина Лий.

Последният музикален проект на Ciara беше едноименен албум, издаден през 2013 г. Според доклад от Билборд , R&B дивата наскоро влезе в Instagram, за да разкрие индиректно, че работи върху нова музика.

Снимката показва Сиара с музикалния продуцент Полоу да Дон, с когото тя работи за нейния хит от 2006 г. „Promise“. Певицата подписа снимката в Instagram: „Late Night Studio Vibes With @polowdadon. #зониранеКоментарите на феновете се изсипаха, след като Ciara качи изображението. Един коментар гласеше: „Това е наистина невероятно. Много се радвам, че всички отново сте заедно. Вие двамата наистина правите страхотна музика заедно.

Според доклада от Билборд , Полоу да Дон е работил с хора като Келис, Кели Роуланд, Дженифър Хъдсън, Нели, Робин Тик и Кристина Агилера. Последният проект на хитовия продуцент беше с Ники Минаж за „Анаконда“.

Работата върху нова музика може да помогне на Сиара да премине от неприятната си раздяла с бившия си годеник, Future. Скорошен доклад от Холивудски каза, че раздялата на Сиара с Future може да бъде окончателна, тя твърди, че вече е върнала годежния си пръстен за 500 000 долара на рапъра.

В доклада се добавя, че решението на Сиара да се раздели завинаги с Future може да бъде влошено от подробности, които продължават да изплуват на повърхността за неговата изневяра.

Съобщава се, че рапърът е купил на своя стилист на турнето и предполагаема любовница Тирина Лий самолетни билети за първа класа и дизайнерски аксесоари по време на продължителността на тяхната афера.

„(Ciara) разбра за аферата от множество източници през последните седмици“, каза вътрешен човек, съобщен от Холивудски .

Източникът добави: „Имаше ясни доказателства, когато тя се обърна към Future за изневярата. Очевидно това не беше само за една нощ.

Сиара и Future се сгодиха миналата година. Двамата имат четиримесечен син, Бъдещият Захир Уилбърн.

Според доклад от Daily Mail годежният пръстен за половин милион долара също не беше носен от певицата, когато наскоро беше забелязана на Седмицата на модата в Париж.