След месеци на разгръщане на техните визуално зашеметяващи тийзъри, дойде денят за феновете на Парк Бо Йънг и Сео Ин Гук, тъй като дългоочакваната драма „Doom at Your Service“ дебютира миналия 10 май.

Зрителите посрещнаха най-новата драма на tvN с топлина, тъй като вечерната програма получи положителен отзвук от публиката.

Класацията на „Doom at your service“ достига повече от 4% в първия си епизод

Драматичен постер на Doom at your service(Снимка: Официален Instagram на tvN)

Според Nielsen Korea, „Doom at Your Service“, рейтингът на гледаемостта е добър старт, след като набира средно 4,2 и 4,9 процента в цялата страна.В допълнение, рейтингът на целевата аудитория на телевизионната мрежа за мъже и жени е бил 1,9 и до 2,6 процента, докато 2,1 и до 2,8 процента от средните резултати за цялата страна, което прави драмата на първо място по всички канали.

Това включва наземно излъчване и даване на зелена светлина за успеха му в боксофиса.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Lee Soo Hyuk споделя откровени снимки с Park Bo Young на снимачната площадка на „Doom at your service“

Акценти от епизод 1 на „Doom на вашите услуги“.

Драмата започва със сърцераздирателна сцена, след като Так Донг Кюнг, изигран от Парк Бо Йънг, е диагностициран с рак на мозъка и му остават само 100 дни живот.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от официалния акаунт на tvN drama (@tvndrama.official)

Тъй като шокиращата новина беше неочаквана, й трябваше миг, за да я остави да потъне; но това причини на Tak Dong Kyung толкова много мъка.

„Doom at your service“ епизод 1 също приветства Seo In Guk като Myeol Mang, който е пратеник между хората и боговете.

В драмата зрителите могат да усетят екранната химия и взаимодействието между двете главни звезди.

Още повече, че с очарователното си настроение 33-годишният актьор наистина издърпа характера си.

Освен дуото, в драмата беше включена специална камея на Ким Джи Сук. Той играе Джо Дае Хан, който беше бивше гадже на Так Донг Кюнг, с когото тя излизаше три месеца.

Лий Су Хюк също беше посрещнат като Ча Джу Ик, колега на Так Донг Кюнг в издателската компания Life Story.

Актьорите на „Doom at your service“ споделят мисли за драмата

Преди премиерата на „Doom at your service“ актьорският състав даде своите прозрения относно дългоочакваната драма.

Миналия 6 май членовете на актьорския състав Парк Бо Йънг, Сео Ин Гук, Ли Су Хюк, Канг Тае О, Шин До Хьон и режисьорът Куон Йънг Ил се появиха на онлайн пресконференция, за да говорят за новата драма.

По време на конференцията актрисата от 'Abyss' смята, че мнозина могат да се свържат с нейния герой, тъй като Dong Kyung представлява различни хора.

„Вярвам, че Донг Кюнг може да представлява голям брой хора, които нямат голяма мечта. Тя е герой, който намира работа, след като се съобрази с реалността и мисля, че хората могат да се свържат с нея.

Междувременно Seo In Guk също сподели своите два цента по отношение на драмата, като каза, че е почувствал очарователната личност на Myul Mang, след като прочете сценария, особено когато се срещна с Tak Dong Kyung.

Звездата от „Крал на пазаруването Луи“ добави, че може да се свърже и с тъгата на своя герой и повдигна любопитството относно вида на същността, която ще може да намери, и жертвите, които трябва да направи за някого.

В СЛУЧАЙ, КАТО СИ ПРОПУСКАЛИ: Парк Бо Йънг прави дебют в Instagram преди предстоящата й драма „Doom at your service“


KDramastars притежава тази статия.

Написано от Гека Уилс