„D.P.“ на Netflix, в който участват Jung Hae In и Goo Kyo Hwan, се присъедини към списъка с K-драми от 2021 г., които получиха огромен шум от зрителите.Екшън-комедийният сериал влезе в топ 10 на телевизионните предавания на Netflix в Тайланд и Виетнам, докато зае номер едно в Южна Корея.

„D.P.“, което означава „Deserter Pursuit“, е базирано на едноименния уебтун, който проследява историята на специален военен отряд, който е на лов за бегълци, които са зарязали постовете си и избягали от военните.

Д.П(Снимка: Netflix Korea Official Instagram)

Някои критици казват, че поредицата от шест части е някак история, близка до реалността, тъй като хвърля светлина по отношение на бруталната злоупотреба и насилието във военното подразделение на Корея. Въпреки противоречията, Netflix обяви на своя официален акаунт в Twitter че екшън-комедийният сериал е подновен.

Пер Спортен Чосун , 'D.P.' сезон 2, режисьорът Хан Джун Хи и авторът Ким Бо Тонг отново ще си сътрудничат за дългоочакваното продължение.

Основен плакат на D.P(Снимка: Netflix Korea Instagram)

Тъй като зрителите с нетърпение очакват да видят нови герои и истории, ето какво правят главните звезди Jung Hae In, Goo Kyo Hwan и останалите от актьорския състав след излъчването на сезон 1.

Юнг Хе Ин

Jung Hae In -D.P Teaser(Снимка: Netflix Korea Instagram)

От ужасяващия капитан в „Prison Playbook“, Jung Hae In пое ролята на добре запазен, но опитен и силна воля редник Ан Джун Хо, който беше избран за един от членовете на екипа за арест на военните дезертьори с мисията да преследва дезертьори .

По време на виртуално интервю, цитирано от News 1 Korea, актьорът сподели, че е получил много сърдечни съобщения от своите старши и младши в армията.

Не може да се отрече, че ролята на Jung Hae In в „D.P“ показа различната му страна като актьор; обаче той доказа своята гъвкавост, след като показа уникална химия с BLACKPINK Jisoo в „Snowdrop“.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Jung Hae In представя своя също толкова красив брат в Instagram

След хитовата мелодрама, актьорът трябва да се завърне на малкия екран със звездния актьорски състав на „Дърветата умират на краката си“ с носителя на „Оскар“ Youn Yuh Jung, Son Ye Jin и Kang Ha Neul.

В допълнение, той също ще се събере отново с колегата си от „D.P“ Go Kyung Pyo за трилър мистериозен сериал „Connect“ с актрисата от „Kingdom“ Ким Хе Джун.

Гу Кио Хван

Д.П(Снимка: Netflix Korea Official Instagram)

След звездното си представяне в сериала на Netflix, Goo Kyo Hwan ще оглави актьорския състав на трилърната свръхестествена K-драма на tvN „Monstrous“, срещу актрисата от „Hospital Playlist“ Shin Hyun Bin.

От старшата роля на Jung Hae In в „D.P.“, 39-годишният актьор става археолог, чиято цел е да стане свидетел на свръхестествени явления.

Премиерата е насрочена за 29 април, това е неговият последващ проект след поредицата от шест части на Netflix.

Друг предстоящ проект на Goo Kyo Hean през 2022 г. е екипът му с Лий Дже Хун за филма „Escape“.

Ким Сон Кюн

(Снимка: Netflix Korea)

Актьорът влезе в ролята на Goo Kyo Hwan superior в „D.P.“ които им помогнаха да проследят дезертьорите, като им дадоха допълнителна информация.

След успеха на сериала на Netflix, Ким Сон Кюн в момента играе ролята на една от главните звезди на „Grid“ и според съобщенията се присъединява към актьорския състав на Kdrama на Jo In Sung „Moving“.

В СЛУЧАЙ, КАТО ПРОПУСНАХТЕ: „Hellbound“, „D.P“ и още кратки драми, които можете да завършите наведнъж

KDramastars притежава тази статия
Написано от Гека Уилс