EXO Sehun направи заглавия, след като най-накрая се появи в дългоочакваната поява в „Сега, ние се разделяме“ епизод 4!

Прочетете, за да научите повече.

„Сега се разделяме“ надхвърля личния рекорд за гледаемост

С нарастващата си слава както сред местните, така и в международните зрители, Song Hye Kyo и Jang Ki Yong „Now, We Are Breaking Up“ продължава да постига нови зрителски рейтинги всяка седмица.Романтичната драма на Сонг Хе Кио и Джанг Ки Йонг „Сега се разделяме“(Снимка: @nowwearebreakingup_official Instagram)

По време на последното си излъчване, излъчено на 20 ноември, „Сега, ние се разделяме“, епизод 4 записа среден процент от 7,9, нови цифри, които надминаха предишния си рекорд от 7,3 процента по време на епизод 3.

Драмата също е в тясна конкуренция с 'The Red Sleeve Cuff' на MBC с участието на Junho от 2PM и Лий Се Йънг. Сериалът също имаше впечатляващ рейтинг от 7,5 процента на своя епизод 4.

Сега разделяме епизод 4(Снимка: @nowwearebreakingup_official Instagram)

Поради голямото търсене, новата мелодрама на SBS се казва, че е пълна с по-интересни сюжети в предстоящите епизоди. Драмата вече задоволи публиката по време на епизод 1, а очакванията се увеличават всяка седмица с напредването на историята и появата на нови герои.

В СЛУЧАЙ, КАТО СИ ПРОПУСКАЛИ: „Сега се разделяме“ Епизод 4: Чой Хи Сео открива чувствата на Джанг Ки Йонг към Сонг Хе Кио

EXO Sehun запалва интернет след успешния си дебют в Kdrama в „Сега, ние се разделяме“

Дългоочакваното екранно време за Sehun от EXO се случи в „Now, We Are Breaking Up“ епизод 4. Актьорът идол се потопи в ролята на Hwang Chi Young, единственият син на г-н Hwang (Joo Jin Mo) и Hwang По-малкият брат на Чи Сук (Чой Хи Со).

Харизматичният му вход привлече вниманието на зрителите, правейки очите им залепени на екрана по време на актьорското изпълнение на Sehun. Идолът-актьор показа впечатляващите си актьорски пържоли, които се зарадваха на феновете. Дори преди епизодът да бъде излъчен, #ActorSehun вече беше попаднал в списъка с тенденции по целия свят. Въпреки че повечето от феновете видяха неговата игра чрез музикалните видеоклипове на EXO, мнозина похвалиха игривото изпълнение на Sehun със Song Hye Kyo.

Сега, когато членът на EXO направи своето голямо участие в драмата, очакването е фокусирано върху развитието на неговия характер и химията с другия актьорски състав. Присъствието на Сехун в „Сега се разделяме“ добавя интерес за мнозина.

EXO(Снимка: @nowwearebreakingup_official Instagram)

Официалната страница на драмата в Instagram сподели снимка на Сехун, който държи сценария си, като сигнализира за неговия пробив в това да стане изгряващ актьор.

Междувременно гледайте епизодите на „Сега, ние се разделяме“ всеки петък и събота в 22:00 (KST) по SBS.

Можете също да гледате Oh Sehun в предстоящия филм „The Pirates: Goblin Flag“, чиято премиера е насрочена за кината през февруари 2022 г.

МОЖЕ ДА ХАРЕСАТЕ СЪЩО И:EXO Sehun най-накрая ще се появи като Hwang Chi Hyung в „Сега, ние се разделяме“ епизод 4

Какво можете да кажете за първото появяване на Sehun в „Сега, ние се разделяме“ на SBS? Споделете вашите мисли с нас в коментарите!

За повече K-Drama, K-Movie и новини и актуализации за знаменитости, дръжте разделите си отворени тук в Kiltandkeeley.

Kiltandkeeley притежава тази статия.

Написано от Шай Колинс.