Im Soo Hyang, която е известна със своята гъвкавост и ненадминат външен вид, се завръща в най-гледаното време с новата фантастична романтична драма „Kokdu: Season of Deity“!

Тя е била свързвана с много топ актьори в миналото, което кара феновете да се чудят какво търси Im Soo Hyang в един мъж. Продължете да четете, за да научите повече!

Слухове за минали срещи на Im Soo Hyang

Няма съмнение, че Im Soo Hyang е сред красавиците на южнокорейското забавление. През цялата си кариера тя е била свързвана с много също толкова талантливи звезди.(Снимка: Instagram на списание Singles)
Im Soo Hyang & Kim Jung Hyun дразнят химията в най-новата мода

През 2022 г. актрисата се събра отново с колегата си от 'New Tales of a Gisaeng' Sung Hoon в романтичния им комедиен сериал 'Woori the Virgin'.

Поради тяхната завладяваща химия, слухът за запознанства, включващ двамата, се разпространи спираловидно. Това беше засилено, когато Sung Hoon спомена Им Су Хян като своя идеален тип в едно от телевизионните си гостувания.

(Снимка: SBS Drama Official)
Im Soo Hyang, Sung Hoon

По време на появата на актьора в „Проблемно дете в къщата“, Сунг Хун призна, че той и Им Су Хянг са развили романтични чувства един към друг, след като са се опознали по-добре. Двамата обаче никога не са излизали и той отрече слуховете, които се носят за тях двамата.

Идеалният тип и стил на срещи на Im Soo Hyang

Що се отнася до срещите, Im Soo Hyang предпочита да бъде с мъж, който изглежда спретнат и представителен.

(Снимка: Официален Instagram на Im Soo Hyang)
Im Soo Hyang пише сърдечно писмо за покойния актьор Лий Джи Хан

За актрисата мъж, който изглежда секси и готин в костюм, създава настроението за връзката им. Тъй като тя е знаменитост, тя също трябва да изглежда представително по всяко време.

В допълнение към това Им Су Хянг също гравитира към мъже, които са ориентирани към кариерата като нея. За нея човек, който се концентрира върху работата си, не живее само в момента, но и се грижи за тяхното бъдеще.

МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА ТОВА: Song Joong Ki Net Worth 2023: Той ли е най-добре платеният актьор в Южна Корея?

Нещо повече, 'Kokdu: Season of Deity' също иска бъдещият й любовник да е добре възпитан. Външният вид е просто бонус за нея!

Im Soo Hyang се завръща с „Kokdu: Season of Deity“

Тази 2023 г. Im Soo Hyang предизвиква себе си с още една двойна роля в драмата на MBC rom-com „Kokdu: Season of Deity“ заедно с Ким Юнг Хюн!

(Снимка: MBC Drama Official)
Аз съм Су Хянг

В сериала тя се превъплъщава в ролята на Han Gye Jeol, лекар с мрачна тайна, която крие от другите.

Въпреки това, тя бавно се губи от романтиката, когато среща Кокду, мрачен жътвар, който живее като лекар в човешкия свят.

(Снимка: MBC Drama Official)
Аз съм Су Хянг

Гледайте Im Soo Hyang в нейната драма за завръщане всеки петък и събота от 21:50 ч. KST по телевизия MBC!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Мода на Jang Gyu Ri: 3 начина да излъчвате изискана красота като звездата от „Играч“

KDramaStars притежава тази статия.

Написано от Илайджа Мъли.