Ким Мюнг Су от Infinite, известен още като L, избра следващата си драматична роля. Идолският певец изигра инди рокер, превърнал се в идол стажант в „Shut Up Flower Boy Band“ и младия Со Джи Суб в романа на ужасите „The Master's Sun“. След това той ще играе секретаря Гил, дясната ръка на ИТ гения Ча Джунг У, в предстоящата драма 'Cunning Single Lady'.

Секретарят Гил някога беше работещ на непълно работно време в игралния център. Той е лоялен на Ча Джунг У, изигран от Джу Санг Ук, от онези ранни дни и шефът му вече е богат човек.

Хитрата самотна дама от титлата всъщност е повърхностната бивша съпруга на шефа му, На Ае Ра, изигран от Лий Мин Юнг. Ча Джунг У беше студент по инженерство, когато двойката се срещна за първи път. Бракът не беше толкова лесен, колкото На Ае Ра си представяше, че ще бъде и двойката се разведе. Реши, че ще й е по-добре без него.Но нещата не се подобриха за Na Ae Ra. След разпадането на брака животът й стана още по-труден. Тя мечтае да се влюби отново. Така че, когато отново среща бившия си и той е богат мъж, тя си мисли защо да не се влюби в някой, по който вече се е влюбвала веднъж преди. Тя прави всичко възможно, за да го съблазни.

Но Cha Jung Woo не иска никаква част от нея. Това, което той иска, е да си отмъсти за начина, по който тя се е държала с него миналия път. Това може да означава, че той ще се преструва, че се влюбва в нея и ще планира да я зареже. Ще успее ли да осъществи плана си или чувствата, които тази двойка някога е изпитвала един към друг, ще победят? И как L се вписва в тази картина?

Само писателите знаят със сигурност. Но едно е сигурно.

Въпреки че е минало известно време от развода им, тези двама герои все още имат много да пораснат, преди да могат да имат връзка за възрастни. Те също имат много трудни чувства, които трябва да преодолеят.

Лий Мин Юнг за последно беше видян във „Всичко за моята романтика“, който не получи най-добрите оценки.

През 2013 г. Джу Санг Ук играе лекар в популярната драма „Добър доктор“, а също така се появява и в драмата „Десет 2“.

Режисьорът До Дън Сун, който режисира „Кралицата на домакините“ и „И аз, цвете“, ще режисира.

Чой Су Йънг и Лий Ха На ще напишат сценария. Излъчва се на 26 февруари след 'Мис Корея'.