Дългоочакваният филм на японския режисьор Корееда Хирокадзу най-накрая разкри първия си постер, с участието на IU, Song Kang Ho и Kang Dong Won!

„Брокер“ пуска първия тийзър постер, дава кратък поглед върху характера на IU

CJ ENM представи тийзър постер на предстоящия филм „Брокер“, първата корейска филмова продукция от универсалния режисьор Хирокадзу Корееда. Тийзърът улавя конфликтните моменти на хората в колата.

Актьорът от 'Паразит' Сонг Канг Хо влиза в ролята на Санг Хьон, а Канг Донг Уон е Донг Су. Те са партньори, които се опитват да сключат специална сделка, като намират нови родители на бебето, което остава при тях.

Постер на брокер(Снимка: CJ ENM Official Instagram)
IU се трансформира като майка в новия постер „Брокер“ + Дата на пускане на филма

Освен това двамата искрено се усмихват един на друг, което показва, че най-накрая се ражда нов дует. Очакванията започват да се увеличават за двамата актьори, които се съберат за първи път от 12 години в този филм. Зрителите с нетърпение очакват своята химия като партньори в престъплението.

Междувременно IU ще има голяма трансформация на характера, тъй като според съобщенията тя ще играе ролята на майка на име So Young. Тя също е бивш младши детектив, но трябваше да напусне работата си поради по-голяма отговорност.

Тя неочаквано се присъедини към Sang Hyun и Dong Soo в тяхното пътуване. Изглежда, че So Young се затруднява със ситуацията си, тя гледа през прозореца без никакви емоции, което засилва любопитството сред зрителите.

МОЖЕ ДА ХАРЕСАТЕ СЪЩО И: Актуализация на актьорския състав на „Hotel Del Luna“ 2022: IU, Yeo Jin Goo, Lee Do Hyun, Още за завръщане с нови проекти

Освен това премиерата на „Брокер“ е насрочена за юни. Към актьорския състав на филма се присъединяват Бе Дуна и Лий Джу Йънг.

Предстоящи проекти на IU

Лий Джи Юн, популярна като IU, има натоварена година. Освен предстоящия й филм, който ще бъде премиерен през юни, актрисата-идол ще има и друг филм, озаглавен „Мечта“, който ще излезе скоро. Продукцията току-що приключи снимките в Унгария миналия март и в момента е в постпродукция. Пак Со Джун също е потвърден актьорски състав в проекта.

Парк Со Джун и Ай Ю(Снимка: Instagram на Awesome Entertainment | Instagram на IU) Park Seo Joon, IU

Въз основа на докладите от миналия 7 април, звездата от „Хотел Дел Луна“ смирено отхвърли предложението да ръководи предстоящия сериал „Кралицата на сълзите“. Това е проект, който ще бъде написан от писателката на „My Love From the Star“ и „Crash Landing On You“ Парк Джи Юн.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: IU отхвърли предложението за драма от сценариста на „Аварийно кацане върху теб“.

Междувременно, IU вече е потвърдено, че ще се завърне на малкия екран с базирания на webtoon сериал 'Money Game'. През януари тази година актрисата от „Любителите на Луната: Алено сърце Рио“ обяви участието си в драмата.

Певица-актриса IU(Снимка: Instagram на IU)

Актьорът от „Reply 1988“ Ryu Jun Yeol и звездата от „Hellbound“ Park Jung Min също ще се присъединят към IU в предстоящия сериал.

В СЛУЧАЙ, КАТО СИ ПРОПУСКАЛИ: IU се завръща в Primetime с „Money Game“ заедно с Ryu Jun Yeol, Park Jung Min и други

Вълнувате ли се от завръщането на IU на големия екран с „Broker“? Споделете вашите коментари с нас!

За повече K-Drama, K-Movie и новини за знаменитости, дръжте разделите си отворени тук в KDramastars.

KDramastars притежава тази статия.

Това съобщи Шай Колинс.