Предстоящата историческа драма „Joseon Exorcist“ пусна нови кадри с участието на своите звезди Jang Dong Yoon и Kam Woo Sung!

Действието на „Joseon Exorcist“ се развива след създаването на династията Joseon. Следва битката на кралското семейство за защита на хората от злите духове на немъртвите.

Ролите на Джанг Донг Юн и Кам У Сун в „Joseon Exorcist“

Jang Dong Yoon и Kam Woo Sung демонстрират своята мощна страна в историческа драма(Снимка: Официален Instagram на SBS)Jang Dong Yoon и Kam Woo Sung демонстрират своята мощна страна в историческа драма(Снимка: Официален Instagram на SBS)

Актьорът Джанг Донг Юн ще играе ролята на принц Чунгниенг. Неговият герой е ученолюбив млад мъж, който е бил принуден да се включи във война, за да защити Чосон от злите духове.

Kam Woo Sung, от друга страна, ще играе ролята на крал Taejong, хладнокръвен крал, който се стреми да контролира злите духове, които са завзели кралството му. Той тайно крие вината си за кръвопролитието, към което се присъедини, за да помогне на баща си да изгради империята на династията Чосон.

Може да ви хареса: Джанг Донг Юн, Кам У Сун и Парк Сонг Хун ще участват в новата историческа драма „Екзорцистът на Чосон“

Jang Dong Yoon и Kam Woo Sung демонстрират своята мощна страна в нови снимки за „Joseon Exorcist“

Катастрофата включва Jang Dong Yoon, който се трансформира в своя герой като Chungnyeong. На една снимка Chungnyeong изглежда притеснен, докато гледа нещо с дълбоките си и решителни очи. Той е в капан в криза, в която хората са погълнати от зли духове и оцеляването на неговото кралство разчита на него.

Като ученолюбив, той успя да научи много за реалния свят, но чрез опита си в унищожаването на злите духове той ще се прероди като истински лидер.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от официалния акаунт на SBS drama (@sbsdrama.official)

Jang Dong Yoon изрази мислите си за „Joseon Exorcist“, като коментира, че това е интересна драма, смесена екзорсизъм с жанр, включващ същества. Говорейки за неговия характер, Джанг Донг Юн сподели, че Chungnyeong в драмата е вид човек, който преследва това, което е правилно.

Jang Dong Yoon и Kam Woo Sung демонстрират своята мощна страна в историческа драма(Снимка: Официален Instagram на SBS)

Драмата също така сподели нови кадри на Кам У Сон, който се превръща в персонажа на хладнокръвния крал Теджонг. Той издава мощна аура и очите му са пълни със сила и решителност. Той показва мощната си страна и дори във война остава непоколебим и уравновесен. Той не се страхува от нищо и е решен да победи битката. Той се бори със злото, използвайки своя меч, лък и стрела. Той се гордее, че е помогнал на баща си, Yi Seong Gye, да изгради династията Чосон.

Той обаче таи чувството за вина за случилото се кръвопролитие. Поради злото, което обзема кралството, крал Теджонг излиза да се бие за своя народ.

Jang Dong Yoon и Kam Woo Sung демонстрират своята мощна страна в историческа драма(Снимка: Официален Instagram на SBS)

Kam Woo Sung изрази, че е решил да участва в драмата, защото наистина е искал да изобрази героя, който му е даден. В драмата неговият герой като Taejong е някой, който би рискувал живота си, за да спаси царството, което те построиха.

Прочетете също:Jang Dong Yoon ще си вземе почивка от снимките на драмата си „Joseon Exorcist“ за бързо възстановяване

Премиерата на „Joseon Exorcist“ е насрочена за 22 март от 22:00 часа. KST.

Kiltandkeeley притежава тази статия.

Написано от Лиза Паркър