На 6 август специалният драматичен проект за десетата годишнина на JTBC „Lost“ пусна своя четвърти тийзър с участието на главните актьори Jeon Do Yeon и Ryu Jun Yeol.

Вече не е човек(Снимка: Официален Instagram на JTBC)

Jeon Do Yeon и Ryu Jun Yeol стават приятели в „Lost“


Меланхоличният тийзър включва двамата главни актьори от предстоящата драма на JTBC „Изгубени“ (известна още като „Човешка дисквалификация“ или „Не вече човек“).


В новоиздадения тийзър видео бяха показани още два персонажа.


Jung Soo, който се играе от актьора от „Seo Bok“ Парк Бюнг Юн, е съпругът на Boo Jung (Jeon Do Yeon), който работи като ръководител на управлението на хранителния отдел в магазин.

(Снимка: JTBC)

Той е страхотен син за семейството си и добър зет за жена си, но е отчужден от жена си.


Вторият герой е Kyung Eun, първата любов на Jung Soo (Park Byung Eun). Тя ще бъде изигран от актрисата от „Вкусът на парите“ Ким Хьо Джин. Тя е невероятна жена, която обича дълбоко и прекарва дните си в грижа за болния си съпруг.

В СЛУЧАЙ, КАТО СИ ПРОПУСКАЛИ: Шин Мин А, Ким Сон Хо озаряват селото с ярките си усмивки в новата драма на tvN + споделя как „Hometown Cha-cha-cha“ се различава от другите драми


Видео тийзърът започва с Kyung Eun (Kim Hyo Jin), която плаче от сърце, когато осъзнава, че съпругът й вече не диша.


Бу Джунг (Джон До Йон)е намерена в спешното отделение на болницата, тъй като тя таи дълбока омраза към себе си, в главата си, тя признава на майка си, че е грешница.

(Снимка: JTBC)

Думите на екрана буквално се превеждат като „Къде сме ние?“, което предполага борбите и страданията на четирите героя.

МОЖЕ ДА ХАРЕСАТЕ СЪЩО И: Намгун Мин се бори с неизвестния враг в новия постер „The Veil“.

В следващия клип Jung Soo (Park Byung Eun) и Kyung Eun (Kim Hyo Jin) възобновяват приятелството си, когато се сближават. Когато Кьонг Юн (Ким Хьо Джин) пита за Бу Джун (Джон До Йон), Джунг Су се чувства неудобно и избягва темата.


интересно е,Кан Дже, който е изигран от актьора от „Отговор 1988“ Рю Джун Йол изведнъж се вкопчва в ръцете на Бу Джун (Джон До Йон), докато се крият от Джунг Су (Парк Бюнг Юн).

(Снимка: JTBC)

В края на тийзъра Кан Дже (Рю Джун Йол) пита Бу Джун (Джон До Йон): „Искаш ли да бъдеш приятел с някой като мен?“


Феновете, които гледаха тийзър видеото, усетиха вълнение от емоции, главно тъга и съчувствие, към четиримата бедни герои. Дългоочакваният драматичен проект предизвиква очакването на феновете с наближаването му.


Резюме на драмата „Изгубена“ и допълнителни подробности

Специална драма на JTBC(Снимка: JTBC Instagram)

„Изгубени“ (известен още като „Човешка дисквалификация“ или „Вече не е човек“) е специален драматичен проект за 10-та годишнина, който разказва различни истории на обикновени хора, които често се губят и не са постигнали нищо забележително в живота си.

Актьорът от „Любителите на Луната: Тайно сърце Рьо“ Парк Джи Йън добавя сила към актьорския състав, актьорът от „Боец във вятъра“ Ян Донг Гюн, актьорът от „Злодеят“ Джо Юн Джи, актьорът от „Prison Playbook“ Ю Су Бин и актьорите Сон Naeun и Na Hyun Woo също са част от драмата.

МОЖЕ ДА ВИ ЗАИНТЕРЕСУВА: Актрисата от „Въпреки това“ Хан Со Хи открадва вниманието на феновете с гръндж визия, след като умишлено напуска продукцията на „Джентълмен“

„Изгубени“ се ръководи от режисьорите Хур Джин Хо и Парк Хонг Су и е написан от Ким Джи Хе.

Премиерата на „Изгубени“ е насрочена за 4 септември от 22:30 часа. KST. Ще бъде достъпно и за стрийминг на iQIYI.

Гледайте новия тийзър „Изгубени“ тук:

Следвайте KDramastars за още актуализации на Kdrama, KMovie и знаменитости!

KDramastars притежава тази статия.

Написано от Илайджа Мюли.