Най-новата драма на гиганта KBS2, „Hee Soo“, печели най-добър филм на Корейските UHD награди за 2021 г.

Драмата бележи драматичното завръщане на Jeon So Min и Park Sung Hoon и втората съвместна работа по проект.

Новата мелодрама на Jeon So Min и Park Sung Hoon „Hee Soo“ печели най-добър филм

Най-новата съвременна мелодрама на Jeon So Min и Park Sung Hoon, „Hee Soo“, специална драма на KBS, печели най-добър филм в категорията „Драма“ на наградите Korea UHD Awards 2021, проведени на 20 октомври, доказвайки конкурентоспособността на добре направения едноактен филм драма.Корейските награди UDH са годишна церемония по връчване на награди, организирана от Министерството на науката, ИКТ и бъдещото планиране, контролирана от Корейската асоциация за популяризиране на радиото (RAPA).

В СЛУЧАЙ, КАТО СИ ПРОПУСКАЛИ: Jeon So Min и Park Sung Hoon скърбят за загубата на дъщеря в специалния драматичен филм на KBS „Hee Soo“ + разкрит тийзър на драма

„Hee Soo“ е първото произведение на KBS Drama Special 2021 TV Cinema. Страстното актьорско изпълнение на главния актьор Jeon So Min, която се потопи в чувствата на Hwang Joo Eun, нейната роля, удвои очакването

(Снимка: KBS)

Не само това, но и Пак Сунг Хун, който разнообрази актьорския си спектър в работата си през годините, добави сила към драмата.

Комбинацията от Jeon So Min и Park Sung Hoon е безвъзвратно страхотна, дори получава награда преди голямата премиера на драмата.

МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСВАТЕ: Кадри от „Работете по-късно, пийте сега“: Приятелите за пиене Лий Сун Бин, Хан Сун Хва, Apink Eunji и Super Junior Siwon се наслаждават на студена бира след работа

В допълнение към това, „Hee Soo“ се очаква да предаде страхотно послание и вдъхновение на всеки, който го гледа. Драмата също има за цел да даде утеха на онези, които са изпитали изгарящата болка от загубата на любим човек.

Резюме на драмата „Хи Су“ и допълнителни подробности

Режисираната от Choi Sang Yeol драма „Hee Soo“ следва историята на група родители, които току-що загубиха шестгодишната си дъщеря в автомобилна катастрофа и живеят всеки ден, без да могат да избягат от чувството на скръб и болка.

(Снимка: KBS)

Въпреки това, благодарение на технологиите, двамата родители успяват да се съберат отново с дъщеря си чрез програма за виртуална реалност, създадена от програмисти.

МОЖЕ ДА ВИ ЗАИНТЕРЕСУВА: Бившата приятелка на Ким Сон Хо получава дългоочаквано извинение, казва, че всичко е било просто „недоразумение“

Показва и ежедневните промени в семейството поради смъртта на любимата им дъщеря, предсказвайки посланието и усещането от драмата.

Това е първата работа от KBS Drama Special 2021, последвана от „Жената от двореца“ на Ким Сае Рон.

KBS Drama Special „Hee Soo“ беше пуснат за първи път на платформата за онлайн стрийминг wavve на 8 октомври. Едноактната драма обаче ще бъде излъчена за първи път по KBS2 в 23:25 часа. на 22 октомври. Ще бъде достъпен в четири телевизионни кина, а предварителният филм ще бъде по Wave.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Domino's Pizza Korea премахва рекламите за одобрение на Ким Сон Хо на фона на твърденията му за „Actor K“

Гледайте разтърсващия тийзър на ' Хи Су ' тук:

Какво мислите за тази драма? Споделете го с нас в коментарите по-долу!