Джи Чанг Ук продължава да получава положителни отзиви за ролята си на Пак Дже Уон, главният герой в най-новата драма на Kakao TV „Lovestruck in the City“.

Написан от Jung Hyun Jung и режисиран от Park Shin Woo, „Lovestruck in the City“ подчертава актьорските умения на Джи Чанг Ук като мъж, невинно влюбен и държан в затвора в миналото. Неговото изображение на Park Jae-won е в невероятен синхрон с Lee Eun-oh, оживено от актрисата Ким Джи Уон.

В динамичната драма, която е ' Влюбен в града “, етикет на Чанг-ук Славно забавление излезе и избра три конкретни момента, които карат неговия образ на Jae-won да щракне и незабавно да се свърже с фенове навсякъде:

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Епизод 1: Ето резюме на новата премиера на Netflix K-Drama „Lovestruck In The City“

Джи Чанг-ук(Снимка: Glorious Entertainment)

— Ами ако се влюбиш?

На плажа Yangyang, където започна всичко, Eun-oh помоли Jae-won да забрави за нея. След като се намериха отново в Сеул, Дже Уон се изправя срещу нея: „Обикновено съм груб, но когато се влюбя, съм склонен да бъда мек. Какво се случва, когато се влюбиш? Юн-о можеше само да гледа мълчаливо, опитвайки се да скрие истинската си същност.

Начин на живот „Без работа, без любов, без съжаление“.

Дже Уон сякаш обобщава житейската си философия в един от своите редове. „Ако нарисувам точка в света, искам да построя сграда, която да издържи дълго време, за да не съжалявам.“ Той живее живота си без съжаление, изразявайки се вярно и искрено по време на аферата в Янгян, както и по време на раздялата и неочакваната им среща в Сеул.

Освен това, Джи Чанг Ук дава сърцераздирателно признание за чувствата си. 'Ти си лош, но аз съм луд да те харесвам', той казва на Lee Eun-oh на Ким Джи Уон. Неговото естествено и ясно представяне е доказателство за това как Чанг Ук насочва Дже Уон като истински, близък герой, влюбен в града, както представя заглавието.

'Харесва ми, когато ти е удобно'

Въпреки че се чувства измамен и изгубен, Jae-won е джентълмен докрай, печелейки сърца и подкрепа от феновете на поредицата. Дори след като разбра истината за Юн-о, той й каза първо да намери себе си, преди да намери любовта. Това показва как дори в края на краищата той уважава Юн-о като личност и отдава приоритет на нейното благополучие.

„Lovestruck in the City“ е към своя край, като вече са излезли петнадесет от планираните седемнадесет епизода – чрез Kakao TV за южнокорейски фенове и на стрийминг сайта Netflix.