Jung Woo Sung отново показва химията си с колегата си актьор и дългогодишен приятел Лий Jung Jae.

Награденият актьор и продуцент публично отговори на поредица от въпроси в личностен тест, наречен MBTI или Myers Briggs Type Indicator.

Това е инструмент, който помага на хората да разберат своите комуникационни предпочитания и как взаимодействат с другите в различни ситуации.Разкриване на MBTI на Jung Woo Sung

Jung Woo Sung(Снимка: Jung Woo Sung Instagram)

Агенцията на Jung Woo Sung, Artist Company, сподели клип, в който звездата от „Padam Padam“ отговаря на въпросите, изброени в теста за личността.

Преди това той разкри, че е направил MBTI чрез Gong Yoo.

Когато актьорът започва теста за личността, един от въпросите включва дали позволява на други хора да влияят на решението му.

Той даде висока оценка, обяснявайки, че приема чуждото мнение или влияние, защото това му помага да израсне като личност.

Освен това той разкри, че е роден като интроверт, но също така се наслаждава на компанията на другите.

Накрая Jung Woo Sung получи резултата си и разкри, че той попада под „ENFJ-A“ или екстравертен, интуитивен, чувстващ и преценен, известен като „напористия протагонист“.

Според докладите, споменатата черта на личността е по-рядко срещана, особено за мъжете, тъй като ENFJ съставлява само 3 процента от общото население, както се цитира от Truity.com.

Докато видеото продължава, служителите споменаха чертите на лицата под ENFJ; това включва желанието да бъде известен, на което той се съгласява поради избраната от него кариера.

— Нямам нужда. Аз съм популярен“, пошегува се той.

Следващото е да прекарва свободното си време сам, на което той отново се съгласи, обяснявайки, че след натоварения сезон се оказва, че прекарва време съвсем сам.

В СЛУЧАЙ, КАТО ПРОПУСНАХТЕ: История на запознанствата на Jung Woo Sung: Запознайте се с миналите му връзки, включително Лий Джи А и Джанг Зи

И Jung Woo Sung, и Lee Jung Jae са ENFJ

Лий Джунг Дже и Джунг У Сон(Снимка : News 1 KOREA)

Интересното е, че Jung Woo Sung открива, че неговият най-добър приятел Лий Jung Jae също има същата черта на характера.

Въз основа на химията на MBTI, представена от агенцията, той научи, че има добри отношения между него и звездата от „Squid Game“, тъй като и двамата са ENFJ.

„Ето защо и двамата имаме добри отношения по този начин“, каза той.

Освен това той говори и за приятелството със своя колега актьор и разкри, че никога не изпитва загриженост или несигурност с Лий Джунг Дже, въпреки че има различна личност и изражение.

В продължение на 20 години Jung Woo Sung и Lee Jung Jae поддържат приятелството си след участието си във филма от 1998 г. „Градът на изгряващото слънце“.

Лий Джунг Дже и Джунг У Сон(Снимка: Jung Ho Yeon Instagram)

Освен това те издигнаха приятелството си на следващо ниво и стартираха различни бизнес начинания, включително управлението на таланти, Artist Company.

В едно от интервютата си той говори за това колко е „горд“ с най-добрия си приятел, след като „Squid Game“ стана огромен успех на местно и международно ниво.

„Чувствах се горд (когато той стана световна звезда). Затова го дразнех много, когато работихме заедно по неговия филм. Толкова се забавлявах като гледах всичко от негова страна“, сподели той.

Интересното е, че когато „The Silent Sea“, който беше изпълнителен продуцент от Jung Woo Sung, звездата от „Началник на щаба“ беше първият човек, който беше споменат в „специални благодарности“.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Lee Jung Jae говори за приятелството си с Jung Woo Sung от 2 десетилетия

KDramastars притежава тази статия

Написано от Гека Уилс