Обикновено търсим сериали или филми, които да гледаме, за да прекараме времето си, особено през този период, когато често сме затворени у дома. Сега имаме лукса на времето в нашите ръце не само да наваксаме предаванията, които сме отбелязали, и новоизлезлите предавания!

Ако търсите някои скрити съкровища в света на K-драмата, ето няколко препоръки, от които да избирате.

Първата K-драма за гледане е „Ела и ме прегърни“, режисирана от Чой Джун-бае. Той също така режисира сериала „The King's Daughter, Soo Baek-Hyang“, както и „The Sons“.Очаквайте тази поредица да бъде толкова клише, колкото изглежда, но със сигурност не е така. И двете главни роли, Чае До Джин, който играе ролята на Джанг Ки Йонг, и Хан Дже И, който играе ролята на Джин Ки Джу, бяха любовници от гимназията, но се случи нещо травмиращо, което доведе до раздялата им. Бащата на главния мъж е сериен убиец и е довел до убийството на цялото семейство на Дже И.

С течение на времето те се събраха отново и бащата на До Джин беше спасен от затвора и иска да завърши работата си и накрая да убие Дже И. Тази поредица носи не само пеперуди в стомаха ни, но ни дава и тръпката заради очакването, което ни предоставя.

Вторият е „Просто между любовници“. Тази K-драма е свързана с амбициозни спортисти, които направиха всичко, за да бъдат успешни, но въпреки това се изправиха пред трагедия, която промени съдбата им завинаги.

Лий Ганг До (Джуно) се стреми да стане професионален футболист, но мечтите му бяха разбити заради инцидент. Поради това той намира начини да преминава през живота в ежедневието и поема странни работни места.

Ха Мун Со (Уон Джин А) също се е сблъсквал с суровостта на живота. След това двамата създадоха връзка, която прави връзката им по-силна. Връзката им изглежда проста, но много сложна. Заради случилото се в миналото им те са намерили мир един с друг.

Това е K-драма, която си струва да се гледа, тъй като показва израстването на човек, след като той/тя намери някой, който кара и двамата да растат към по-добро. Можем да внушаваме уроците, дадени в тази K-драма в ежедневието си, че винаги трябва да се борим и да станем по-добрият човек, който бяхме вчера.

И накрая е „1% от нещо“. Тази серия е от онези видове, където е много предсказуема, но връзката на двете водещи прави сериала смислен.

Лий Дже Ин (Ха Сок Джин) беше задължен да има връзка с Ким Да Хьон (Джун Со Мин). И двете водещи са тотални противоположности помежду си и в крайна сметка се споразумяха да имат договор за връзката си.

Те обикновено правят неща, които правят нормалните двойки. Те се карат много, но в крайна сметка свързват двата края с връзката си. Но всички знаем, че понякога хубавите неща свършват, когато договорът им изтече. Можете да видите и почувствате колко е тежък и сърцераздирателен и го изобразява много добре на екрана.