Какао е един от най-посещаваните сайтове в Корея и Япония. Kakao Talk е разработен и управляван от компанията Kakao - Kakao Corporation.Той предоставя услуги, като например съобщения, и е разширил обхвата си чрез споделяне на информация от потребителите. Вече има снимки, безплатни гласови и видео разговори, наред с други.

Според статистиката е известно, че над 97% от потребителите на смартфони в Корея са активни потребители, както е показано на уебсайта им. Съобщава се, че над 41 милиона са активни потребители към днешна дата, което прави рекламата в платформите Kakao ценна и ефективна.

Какао е готов да го отвори(Снимка: Kakaio M)

Kakao M обяви в края на миналата 2019 г., че компанията е готова да навлезе във филмовата индустрия, като придобие мажоритарни дялове в местни продуцентски къщи като Moonlight Film и Sanai Pictures. Компанията оперира уеб портал Daum, стрийминг платформи за телевизия, музика и уеб филми.

Kakao M е щастлив да посъветва своите потребители да очакват по-нови неща, тъй като те ще разширят бизнес хоризонтите си до филмова продукция от създаване на телевизионни драми и цифрови късометражни сериали. Kakao M Corporation е развлекателното подразделение, което управлява южнокорейския технологичен гигант Kakao Corporation.

Компанията, със своите придобивания за управление на таланти, включително BH Entertainment (не Big Hit), която се занимава и работи с Лий Бюнг Хун и Ким Го Юн, и Management Soop, които управляват актьора Гонг Ю, очакват с нетърпение да правят нови филми и драми.

Те скоро ще пуснат следния списък на най-новата си платформа, която ще покаже актьори и сюжети от платформите на уебтун.

Вижте списъка по-долу!

АМАНЗА

Какао е готов да го отвори(Снимка: Amanza | Kim Ji Soo)

Това е история, която се занимава с 26-годишен мъж, диагностициран с рак и започва да се оттегля във въображението си в търсене на чудеса. В него участват актьорите Джи Су и Ле Сеол и ще бъде достъпен през последното тримесечие на 2020 г.

Myeoneuragi

Какао е готов да го отвори(Снимка : Myeoneuragi | Park Ha Sun)

Въпреки че няма английско заглавие, това е феминистка драма за трудностите и решителността, с които жените се сблъскват в живота и общността. В него участва Парк Ха Сун.

Любовна революция

Какао е готов да го отвори(Снимка: Love Revolution)

История за младите тийнейджъри, които преминават през любовта, приятелството и живота на ученик от гимназията, тази драма с участието на Парк Джи Хун, Лий Руби и Ким Йънг Хун. Актьорският състав вече завърши четенето на сценарии и снимките, готови за скорошното излизане на драмата.

Любов толкова красива

Kakao е готов да отвори платформите за поточно предаване на драма + списъкът с драма(Снимка: Китайска драма „Една толкова красива любов“)

Най-очакваният корейски римейк на китайската драма „A Love So Beautiful“ с участието на бившия Ким Йохан от X1, актрисата Со Джу Йон и Йео Хо Хьон. Това е история на трима гимназисти и спомените от израстването като тийнейджър.

Не е свикнал до тридесет

Kakao е готов да отвори платформите за поточно предаване на драма + списъкът с драма(Снимка: Канг Минхюк от CNBLUE (вляво) и Jung In Sun (вдясно))

След неотдавнашното му освобождаване от армията, Канг Минхюк от CNBLUE се завръща на екран с нова уеб драма с водещата си актриса Jung In Sun. Подробностите около драмата тепърва ще се разкриват.

Пътят на любовта на градската двойка

Kakao е готов да отвори платформите за поточно предаване на драма + списъкът с драма(Снимка: Джи Чанг Ук (вляво) и Ким Джи Уон (вдясно))

В ролите Джи Чанг Ук и Ким Джи Уон , тази нова визуална двойка ще ни украси през драма от 12 епизода, всяка от които е с продължителност 25 минути. Те ще започнат снимките през октомври и ще бъдат премиерни по Kakao TV. Продуцент и режисьор на тази предстояща драма е Парк Шин У, настоящият PD на „Всичко е добре да не е добре“. Говори за живота и любовта в големия град.