Актьорът-идол Ким Йо Хан може да се завърне в драмата си тази година с наградената актриса Хан Йе Ри чрез „The Sense“ на Netflix.

Новият окултен сериал на Netflix „The Sense“ може да е първият проект на Ким Йо Хан през 2023 г.

На 12 януари представител на развлекателния сектор намекна JTBC че Ким Йо Хан е получил предложение за кастинг за главната роля в предстоящия сериал 'The Sense'. В подкрепа на новината неговата агенция заяви, че идолът-актьор положително преглежда проекта.

(Снимка: Kim Yo Han Instagram)
Ким Йо Хан вероятно ще направи драматично завръщане с Хан Йе Ри в „The Sense“ на Netflix

МОЖЕ ДА ХАРЕСАТЕ СЪЩО И: Seol In Ah & Park Ji Hyun се прогнозира да доминира през 2023 г. - Ето защо

Според публикувания синопсис, „The Sense“ е академичен окултен сериал, който включва истории за улавяне на духове в католическата гимназия Shinyoung. Ще проследи пътуването на подозрителен учител и ученици, които усещат духове, както и мощен зъл дух, с който се сблъскват 10 години по-късно.Хан Йе Ри обмисля да заглави „The Sense“ с Ким Йо Хан

Режисьорът Lee Jung Heum ще режисира драмата.

Преди това беше съобщено, че Хан Йе Ри участва в сериала на Netflix. Saram Entertainment, нейната агенция, потвърди, че звездата от 'Минари' води преговори за участие в 'The Sense'.

Ако тя приеме предложението, това ще бъде първият актьорски проект на Хан Йе Ри след брака й миналата година. Последната й драма беше 'Hometown 2'.

(Снимка: Instagram на Han Ye Ri)

Кариерата на Ким Йо Хан през годините

Междувременно Ким Йо Хан се появи в известното шоу за оцеляване в Mnet „Produce X 101“ и в момента е член на K-pop момчешката група WEi. 23-годишната звезда официално направи своя актьорски дебют през 2020 г. чрез сериала „Зомби детектив“ и получи първата си главна роля в романтичната драма за кампуса „A Love So Beautiful“.

На следващата година Ким Йо Хан оглавява „School 2021“ на KBS2, което му дава билета да бъде номиниран и печели наградата за най-добър нов актьор на наградите за драма на KBS.

След двугодишната си пауза в актьорското поприще, знаменитостта няма търпение да направи драматичното си завръщане през 2023 г. чрез „The Sense“ на Netflix.

(Снимка: Kim Yo Han Instagram)
Ким Йо Хан вероятно ще направи драматично завръщане с Хан Йе Ри в „The Sense“ на Netflix

След като потвърди появата си, той ще работи за първи път с вече международна актриса Хан Йе Ри. Ако кастингът е финализиран, продукцията незабавно ще продължи със снимките и премиерата на драмата е ориентировъчно планирана за втората половина на 2023 г.

Очакванията за Kim Yo Han вече валят, тъй като мнозина вече са любопитни как ще се представи в 'The Sense', който има различен жанр от миналите му проекти.

В случай, че сте го пропуснали: 4 допълнителни K-драми, които ще дебютират през януари 2023 г.: „Можем ли да сме непознати?“, „Jung E“, още

Какво мислите за възможното сътрудничество на Ким Йо Хан и Хан Йе Ри в 'The Sense'? Споделете вашите мисли/отговори в коментарите!

За още K-драми, K-Movie и новини за знаменитости, дръжте разделите си отворени тук в KDramastars.