Кристал Юнг се присъединява към звездния състав на предстоящия филм на режисьора Ким Джи Уун „Паяжина“, в който участват наградените актьори Сонг Кан Хо, О Джунг Се, Им Су Джунг и Джон Йео Бийн.

След потвърждението за добавянето на Кристъл Юнг към актьорския състав, продуцентският екип на филма също потвърди датата на заснемането му.

Кристал Юнг си спомня началото на предстоящия филм „Паяжина“

Кристал Юнг се присъединява към дългоочаквания шедьовър на Ким Джи Уун „Паяжина“ тази 2022 г.!

Заедно с наградените звезди Сонг Канг Хо, О Джунг Се, Им Су Джунг и Джон Йео Бийн, Кристал оглавява новия филм.

„Паяжина“ проследява историята на режисьор, който е обсебен от края на филм от 70-те години на миналия век, който решава да заснеме отново. Актьорите и екипът на филма обаче не знаят как действат цензурата и промените, които ги поставят в неблагоприятни условия.

Сонг Канг Хо(Снимка: News1) Song Kang Ho

Предстоящият филм изобразява злополуките и забавните неща, които се случват на актьорите и екипа, докато снимат филм.

Във филма Сонг Канг Хо играе ролята на режисьор Ким, човек, който е обсебен от повторното заснемане на класически филм, за да промени неговия край.

Очаква се актьорът, който участва в много драми като „Добрият човек, лошият, странният човек“, да покаже награденото си изпълнение и 100% потапяне в ролята си.

много съм млада(Снимка: Im Soo Jung Instagram)

След това Im Soo Jung се трансформира в актрисата ветеран Лий Мин Джа, съпругата на Кан Хо Се. Тя е актриса с няколко години опит и е готова да работи заедно с режисьора Ким, за да заснеме отново класическия филм.

В СЛУЧАЙ, КАТО СИ ПРОПУСКАЛИ: Тази звезда от „Dream High“ обявява брак с бейзболиста Хуанг Дже Гюн

„Паяжина“ бележи втория филм на Im Soo Jung с режисьора Ким Джи Уун, с когото се срещна във филма от 2003 г. „Приказка за две сестри“.

(Снимка : tvN) Лий До Хьон и Им Су Джунг | Меланхолия все още

С това се очаква тя да покаже впечатляваща синергия с продуцентския екип, както и с колегите си.

В допълнение към това, тя наскоро се появи в романтичната драма за навършване на пълнолетие „Меланхолия“ с Лий До Хьон.

Междувременно актьорът О Джунг Се, който е известен с ролите си в „Екстремна работа“, „Когато камелия цъфти“, както и със симпатичната си игра, която носи комфорт на зрителите, влиза в ролята на Кан Хо Се, Ли Мин Джа съпруг.

о, джунг се(Снимка: Netflix) О, Джунг Се

Дори като женен мъж, той постоянно флиртува с други жени, което го прави по-харизматичен и привлекателен за жените. Във филма той играе главната мъжка роля във филма на режисьора Ким.

Звездата от „Винченцо“ Джон Йео Бийн доказва своята гъвкавост като актриса, като се присъединява към актьорския състав на „Паяжина“ като Шин Ми До, член на продуцентския екип, който ще продуцира филма.

Джон Йео Бин(Снимка: Marie Claire Korea Instagram) Jeon Yeo Bin

Тя безусловно подкрепя режисьора Ким, но също така влиза в абсурдни битки с режисьора, което кара всички да се смеят на снимачната площадка.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Кристал Юнг и Ким Дже Ук „Crazy Love“ разкрива примамливо призрачен плакат + потвърждава датата на премиерата

Не на последно място, Кристал Юнг си спомня скромното начало за ролята си на Хан Ю Рим, изгряваща актриса, която държи ключа към историята на филма.

Кристал Юнг(Снимка: H&) Кристал Юнг

Очаква се тя да покаже своите умения и таланти, които е придобила от опита си от предишните си творби „Полицейски университет“, „Сладко и кисело“ и „Затворническа книга“, за да назовем само няколко.

(Снимка : KBS Drama) Кристъл Юнг | Полицейски университет все още

От друга страна, химията между Im Soo Jung, Oh Jung Se и хаотичната връзка на Кристал Юнг е едно от нещата, които зрителите трябва да предвидят.

Снимките на „Паяжина“ на Ким Джи Уун ще започнат този март

„Паяжина“ е творба, създадена заедно от наградения режисьор Ким Джи Уун и сценариста Шин Йон Сик.

Продуциран е от Рут И Сонидос, същият продуцентски екип на популярния и загадъчен филм „Донджу: Портретът на поет“, с участието на Канг Ха Нюл, Парк Джунг Мин и Чой Хи Со.

Междувременно Song Kang Ho, Oh Jung Se, Im Soo Jung, Jeon Yeo Been и Krystal Jung трябва да започнат снимките за предстоящия филм „Паяжина“ през март 2022 г.

Kiltandkeeley притежава тази статия.

Написано от Илайджа Мюли.