Lee Jung Eun говори за предстоящата си K-драма „Our Blues“ и за опита си от работата с носителя на Оскар режисьор Бонг Джун Хо.

Актрисата се подготвя за премиерата на най-новия си сериал по JTBC. 52-годишната южнокорейска актриса разкрива още тайни относно работните си отношения с колегата си Ча Сеунг Уон и сценариста Но Хи Кьонг.

Лий Джунг Юн беше претоварена да работи заедно със сценариста Но Хи Кьонг

Лий Юнг Юн(Снимка : News 1 Korea)

Сценаристът на „Нашият блус“ Но Хи Кьонг създаде множество забележителни K-драми, които феновете обичаха през годините.Той е човекът, който стои зад успеха на сериалите „Padam Padam“, водените от Джо Ин Сон и Сонг Хе Кьо „Тази зима, вятърът духа“ и на хитовата ромкома „Всичко е добре, това е любов“.

В доклад, цитиран от Newsis, Lee Jung Eun похвали сценариста за създаването на такъв красив шедьовър, визирайки лечебната K-драма „Нашият блус“.

Наградената актриса разказа и за това, че се е срещнала с него за първи път и е била поразена от неговата харизма.

Lee Jung Eun дразни феновете със сцената си с целувка с Cha Seung Won

Lee Jung Eun работи усърдно, за да свърже двата края в новата драма „Нашият блус“(Снимка: tvN Drama)
Актрисата Лий Юнг Юн

По време на интервюто, получено от местното издание, тя също сподели опита си да работи заедно с също толкова талантливия Ча Сеунг Уон.

В „Нашият блус“ Лий Джун Юн изобразява собственик на местен рибен магазин Джунг Юн Хи и неочакваното й събиране с бившата си любовница Чой Хан Су, изигран от 51-годишния актьор.

Те случайно се пресичат на остров Джеджу, когато Хан Су се връща в родния си град, след като разбира, че градският живот не е за него.

Нашият блус(Снимка: екранна снимка на tvN)

Разказвайки какво трябва да очакват зрителите по отношение на любовната й линия с нейния екранен партньор, Лий Джунг Юн разкри, че тя и Ча Син Уон ще доставят разтърсваща романтика. Тя специално цитира сцената си с целувка с актьора.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Lee Jung Eun работи усърдно, за да свърже двата края в новата драма „Our Blues“ с Ча Сеунг Уон

Въпреки това актрисата шеговито се извини и каза, че сцената ще бъде вълшебна, ако Ча Сеунг Уон бъде сдвоена с красива актриса, но добави: „Имам много пари“, отнасящи се до нейния герой в K-драмата.

Актьорски състав, дата на излизане и всичко, което знаем досега

Нашият блус плакат(Снимка: tvN Instagram)

Феновете на K-драмата с нетърпение очакват изцелената от звезди K-драма „Our Blues“.

Актьорският състав, който включва Lee Jung Eun, Cha Seung Won, Lee Byung Hun, Shin Min Ah, Kim Woo Bin, Han Ji Min и други, трябва да разкаже различни, но интересни истории на хора, живеещи на остров Джеджу.

К-драмата в стил омнибус се ръководи от режисьора „Тази зима, вятърът духа“ и „Любителите на луната: Алено сърце Рьо“ Ким Кю Тае, заедно със сценариста Но Хи Кьонг.

Датата на пускане на „Нашият блус“ е планирана да излезе на малките екрани на 9 април чрез tvN и Netflix

Лий Джун Юн си припомни работния си опит с наградения с Оскар режисьор Бонг Джун Хо, докато интервюто продължи.

Да припомним, актрисата се появи в неговия награден филм „Паразит“, където влезе в ролята на помощник на богатото семейство Гук Мун Гуанг.

Интересното е, че това не е първият й път да участва в проект, режисиран от Бонг Джун Хо.

Lee Jung Eun изрази своята благодарност към 52-годишната режисьорка за участието й във филма „Майка“ от 2009 г. заедно с най-големите имена на Корея в индустрията.

В СЛУЧАЙ, КАТО СИ ПРОПУСКАЛИ: „Утре“, „Нашият блус“, още K-драми, филми, които ще дебютират в Netflix този април

KDramastars притежава тази статия

Написано от Гека Уилс