Предстоящата драма от петък до събота на SBS, „Кралят: Вечният монарх“, разкри нов кадър на главната звезда Лий Мин Хо, който се присъединява към състезание по гребане.

Написан от Ким Юн Сук, „Кралят: Вечният монарх“ е за две паралелни вселени, в които едната световна Корея – конституция, управлявана от монарх – а другата е днешна Корея като република. Лий Мин Хо изобразява характера на император Лий Гон, третият корейски император от неговото поколение. Гражданите го познават като перфектния водач на своето кралство.

Но въпреки че има перфектен външен вид, той крие дълбок белег, причинен от болезнено минало. Когато той беше още малко момче, баща му беше убит пред очите му след преврат. В днешния ден, вместо да изпълни синовния си дълг, той избягва от двореца, вместо да присъства на събирания в университета.Въпреки това, в едно от пътуванията си, той стана свидетел как е отведен в друг свят. Там той среща момиче на име Jung Tae Eul, изобразено от Ким Го Юн , който е инспектор, който в крайна сметка ще работи ръка за ръка, за да унищожи престъпници и също така да затвори входната точка между противоположните светове.

Лий Мин Хо играе умел персонаж, който притежава достойнството и държанието на крал и чувствителността и прецизността на учен. Както се вижда в надпреварата с лодки, която все още е нарязана, Ли Мин Хо показа своя атлетизъм и способността си да работи заедно в екип.

Тази конкретна сцена е заснета миналия ноември 2019 г. в парк, разположен в Ханам, провинция Кьонги. Той трябваше да носи риза без ръкави за ролята, въпреки факта, че все още беше ранна зима. Главният актьор показа любовта си към актьорството, тъй като се хвърли със сърце и душа във всеки дубль. Лий Мин Хо също направи няколко лицеви опори между дублите и тренира с колегите си състезатели по лодка, за да изиграе перфектно сцената. Хората, присъстващи на снимачната площадка, сравняваха настроението му, когато гребеше, с освежаващото настроение на рекламите за спортни напитки.

Hwa and Dam Pictures, продуцентската компания на „Кралят: Вечният монарх“, изрази, че Лий Мин Хо се е потопил перфектно в разнообразния характер на император Лий Гон. Ще можете да почувствате сърцето си така, сякаш ще избухне през невероятната игра на красивия актьор Лий Мин Хо.

„Кралят: Вечният монарх“ ще бъде излъчен на 17 април 2020 г.