Компанията за излъчване украси 2021 г. с множество невероятни и забележителни драми като „О! Master“ с Lee Min Ki и After School Nana и „Check The Event“ с Girl's Day Minah, Kwon Hwa Woon и Ahn Woo Yeon.

2022 г. е златна година за запалените южнокорейски зрители на драма, тъй като MBC разкри официалната си драматична гама за 2022 г. на 13 септември, което засили очакванията.

Намгунг Мин демонстрира умения за шпионски екшън в „Завесата“

(Снимка: MBC)

2021 година ще приключи с гръм и трясък, тъй като Намгунг Мин украсява малкия екран с новия си шпионски екшън-драматичен сериал „Завесата“ (известен още като „Черно слънце“), който стартира щафетата на новите драми на MBC, които със сигурност ще завладеят своите зрители.Заедно с Namgoong Min е Ким Джи Юн и Парк Ха Сун, които показаха невероятните си актьорски умения в предишните си творби.

Воалът(Снимка: MBC Official Instagram)

„Завесата“ проследява историята на елитен шпионски агент на Националната разузнавателна служба (NIS), който изчезна за една година, след като предател го хвърли в бездната. След това той се връща в организацията, за да намери виновника, докато се опитва да възстанови изтритите си спомени.

Намгунг Мин влиза в ролята на Хан Джи Хюк, топ агент на NIS. От друга страна, Ким Джи Юн и Парк Ха Сун играят съответно ролите на Ю Дже И и Сео Су Йон, които също са членове на организацията.

ВЕАЛЪТ(Снимка: MBC Official Instagram)

Опитните актьори Ким Бюнг Ги, Лий Кюнг Йънг, Джанг Йонг Нам и Ю О Сеонг също са част от сериала, което повишава очакванията.

В СЛУЧАЙ, КАТО СИ ПРОПУСКАЛИ: Namgoong Min показва своите бойни белези и невероятни бойни умения в новия тийзър „The Veil“

Кураторът е от режисьора Ким Сун Йонг и сценариста Парк Сок Хо. „Ваалът“ е насрочен за първи път в ефир на 17 септември от 22:00 часа. KST.

Лий Джун Хо и Лий Се Йънг ще работят заедно в новия исторически сериал „Червеният маншет за ръкави“

Червен маншет за ръкави(Снимка: MBC Drama Official Instagram)

След „The Veil“ е петъчната и събота драма „The Red Sleeve Cuff“, която се ръководи от режисьора Jung Ji In и Song Yeon Hwa, с участието на Лий Джун Хо и Лий Се Йънг.

„Червеният маншет за ръкав“ изобразява историята на скръбна кралска романтика за придворна дама, която би направила всичко, за да защити живота, който е избрала, и крал, който поставя страната си повече от всичко, дори и любовта.

Червен ръкав маншет(Снимка: MBC Official Instagram)

Това е първата историческа драма на MBC от две години след „Новобранецът историк Goo Hae Ryung“ и е базирана на популярния роман със същото име, написан от Kang Mi Gang.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: „The Red Sleeve Cuff“ на MBC обявява датата на излизане + Junho от 2PM „Happy“ да работи с Lee Se Young

Лий Джун Хо ще влезе в ролята на принц Лий Санг, срещу Лий Се Йънг, който ще изпълни ролята на придворната дама Seong Deok Im.

Червен ръкав маншет(Снимка: MBC Official Instagram) Ким Хи Сун.(Снимка: MBC Instagram)

Опитните актьори Канг Хун, Лий Деок Хва, Парк Джи Йънг и Джанг Хи Джин също ще се присъединят към актьорския състав, за да подсилят сериала.

Предвидено е да се излъчва на 5 ноември всеки петък и събота от 22:00 часа. KST.

Ким Хи Сун се завръща като мрачен жътвар с нова драма „Утре“

Ким Хи Сун и SF9(Снимка: News1)

Актрисата от „Дамата с достойнство“ Ким Хи Сун се завръща на малкия екран и открива 2022 г. с новата си драма „Утре“, след две години бездействие.

Режисьорите Ким Тае Юн и Сеонг Чи Ук и сценаристите Парк Ран и Ким Ю Джин подготвят вълнуваща драма, базирана на едноименния уебтун, който, интересно, показва историята на специални мрачни жътвари, дошли да спасяват хора.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО:Ким Хи Сун и Роуун от SF9 са ухажвани да водят предстоящата фентъзи драма „Утре“

Ким Хи Сун ще изиграе ролята на Goo Ryeon, мрачен жътвар, който също работи като ръководител на кризи в щаба за управление на призраците в подземния свят.

Така Джи Суб(Снимка: Bnrthin и Rowoon Официален Instagram)

Уникалният и богат сюжет на драмата, както и появата на члена на SF9 и сърцелопец Rowoon, повишиха очакванията на потенциалните зрители.

„Утре“ трябва да излезе на малкия екран през първата част на 2021 г.

Со Джи Суб се завръща като доктор, превърнал се в адвокат в „Dr. Юрист'

Така Джи Суб(Снимка: 51K Официален Instagram)

„Д-р „Адвокат“, шедьовър, направен от режисьора Лий Йонг Сеок, с участието на опитния актьор Со Джи Суб, който ще се завърне на малкия екран, след като се появи в драмата „My Secret Terrius“ от 2018 г.

Той ще влезе в ролята на Хан И Хан, умел хирург, който, за съжаление, губи всичко и става адвокат, специализиран в медицински съдебни спорове.

Парк Хае Джин(Снимка: 51K Официален Instagram)

МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСВАТЕ: Со Джи Суб потвърди, че ще се завърне в драмата с „Доктор Адвокат“

Вълнуващата медицинска съдебна драма има за цел да докосне сърцата на потенциалните си зрители, както и да даде утеха и съпричастност.

„Д-р Излъчването на „Адвокат“ е насрочено за втората половина на 2022 г.

Парк Хе Джин се превръща в магьосник в новата ром-ком-драма „От сега нататък, Showtime!“

Актрисата Джин Ки Джу и актьорът Парк Хе Джин(Снимка: Instagram на Park Hae Jin)

Актьорът от „Cheese in the Trap“ Парк Хае Джин ще се срещне с зрителите с най-новата си романтична комедийна драма „От сега нататък, Showtime!“, заедно с Джин Ки Джу.

Той следва историята на магьосник на име Ча Ча Уонг, който контролира призрак и внезапно среща жена детектив. След това двамата работят ръка за ръка, за да разрешат следствен случай чрез съвместно психическо разследване.

(Снимка: Jin Ki Joo и Park Hae Jin Instagram)

МОЖЕ ДА ХАРЕСАТЕ СЪЩО И: Парк Хе Джин се среща с професионалния илюзионист Лий Юн Гюл, за да научи магия за новата си драма „От сега, Showtime“

„От сега нататък, Showtime“ е насрочено за излъчване през първата половина на 2022 г.
Следвайте KDramastars за още актуализации на Kdrama, KMovie и знаменитости!

KDramastars притежава тази статия.

Написано от Илайджа Мюли.