С треската от „Метеорната градина“ в региона на Югоизточна Азия, феновете ще харесат това. Джери Ян от Meteor Garden „Dao Ming Si“ ще изиграе врага на Лупин в предстоящия филм Lupine III с живо действие!

Anime News Network съобщава, че историята на филма Lupine III с живо действие ще проследи Лупин и неговите партньори в престъпление, преди да се превърнат в банда. Те ще проникнат в високата сигурност на Ковчега на Навароне, гигантски сейф, подобен на крепост, за да предявят претенции към Пурпурното сърце на Клеопатра вътре. Казва се, че всеки, който притежава това съкровище, „ще обедини света“.

Във филма участват Таданобу Асано като детектив Коичи Зенигата, Гоу Аяно като Гоемон Ишикава, Шун Огури като Лупин, Тецуджи Тамаяма като Дайсуке Джиген и Мейса Куроки като Фуджико Майн. Оригинален герой, врагът на Лупин Майкъл Лий, ще бъде изигран от Джери Ян от „Метеорната градина“ и F4. Други членове на актьорския състав включват южнокорейския актьор Ким Джун (южнокорейската Хана Йори Данго) и тайландския актьор Танайонг Вонгтракул (Човекът от нищото).Anime News Network също така отбеляза, че Огури е преминал 10 месеца обучение с пръчки и е загубил около 18 паунда за ролята. Той владее любимия на Lupin III Walter P38, докато Тамаяма носи познатия Smith & Wesson Model 19 Combat Magnum като Джиген. Куроки изпълняваше свои собствени каскади с телени екшън като Фуджико.

Първата адаптация на живо на Lupine III от четири десетилетия ще бъде открита на 30 август. Снимките на филма започнаха на 3 октомври и приключиха основните снимки на 26 декември. Продукцията е заснета в Япония, Тайланд, Хонконг, Сингапур и Филипините.