Един от най-очакваните драматични сериали за 2021 г. е шпионският екшън на MBC „The Veil“ (известен също като „Черно слънце“), в който участва актьорът от „Remember: War of the Son“ Намгун Мин.

На 27 август „The Veil“ пусна третия си екшън драматичен тийзър видео, който подчерта невероятната актьорска игра, както и бойните умения на главния актьор Намгунг Мин.

Намгунг Мин се бори за живота си в „Воалът“

Нам Гунг Мин в(Снимка: Официален акаунт на MBC Drama)

Звездата от „Завесата“ Намгун Мин получи много внимание и похвали от публиката с отличните си шпионски действия.Намгунг Мин е един от най-успешните актьори в индустрията, тъй като участва в популярни и хитови драми „Момиче, което вижда миризми“, „Красив Гонг Шим“, „Добър мениджър“, „Мъж за мъж“ и „Доктори“ .'

На 27 август MBC разкри третото тийзър видео за новата драматична поредица петък и събота. Третият тийзър съдържаше зрелищния шпионски екшън на Namgoong Min, който играе ролята на елитния специален агент Хан Джи Хюк.

Воалът(Снимка: MBC Official Instagram)

В публикуваното видео бяха показани бойните белези на Хан Джи Хюк по цялото му тяло, докато пронизващите му очи сканираха подозрителната среда, увеличавайки максимално напрежението.

Докато се гледа в огледалото, той започва да се чуди какво се е случило с него преди година, което е довело до загубата на паметта му.

В СЛУЧАЙ, КАТО СИ ПРОПУСКАЛИ: Новата драма на MBC „The Veil“ пуска нов черно-бял плакат с харизмата на Namgoong Min

В допълнение към това, Namgoong Min и дивата преследване на неговия враг продължиха да разпалват любопитството на зрителите.

Намгунг Мин в(Снимка: MBC Instagram)

Третият тийзър видеоклип подчерта харизмата и изпъкващата привлекателност на актьора Намгунг Мин, който се превърна в агент на Националната разузнавателна служба (NIS), което засили очакванията и очакването на бъдещите зрители.

„Завесата“ Резюме и продукция

(Снимка: MBC)

Предстоящата шпионска екшън драма на MBC „The Veil“ спечели конкурса за драматичен сценарий на MBC за 2018 г. от писателя Park Seok Ho. Режисьор е режисьора Ким Сеонг Йонг, брилянтният ум зад хитовите драми „Деца в затвора“ и „Моята любов изцеление“.

Актриси Парк Ха-сун , Ким Джи Юн, Джанг Йънг Нам и Куон Со Хьон също ще участват в новия драматичен сериал.

МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСВАТЕ: Актьорът Yoo Soo Bin и Naeun от Apink показват страхотна динамика и приятелство с Ryu Jun Yeol в New Drama

Актьорите Ким До Хьон, Парк Джи Уу, Лий Гън Йонг и Ким Бюнг Ки също са част от актьорския състав.

Дата на излизане на „The Veil“ и къде да гледате

Воалът(Снимка: MBC Official Instagram)

Премиерата на специалната драма за 60-ата годишнина на MBC „The Veil“ е насрочена за 17 септември от 22:00 часа. KST на MBC.

Новата драма 'The Veil' също ще бъде достъпна за онлайн стрийминг във wavve.

ICYMI, гледай Воалът ' тийзър тук:

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от служител на MBC DRAMA (@mbcdrama_now)

МОЖЕ ДА ВИ ЗАИНТЕРЕСУВА: Хани от EXID се превръща в атрактивен уролог в предстоящата драма „You Raise Me Up“ с Yooo Si Yoon + споделя какво намира за предизвикателство в новия си герой

Следвайте KDramastars за още актуализации на Kdrama, KMovie и знаменитости!

KDramastars притежава тази статия.

Написано от Илайджа Мюли.