Ние сме по средата на края на фентъзи-романтичната поредица на tvN Doom на вашите услуги но любовната история на вторите роли тепърва започва да се развива.

„This is Love“ на Sondia разказва за сложната любовна история на Ли Су Хюк, Шин До Хьон и Канг Тае О в „Doom at your service“

На 21 юни ново освежаване Doom на вашите услуги беше пуснат официален саундтрак. Освен звездния актьорски състав, някои от най-големите имена в корейската музикална индустрия се очаква да пеят Doom на вашите услуги OST.

След Ailee, TOMORROW X TOGETHER, Baekhyun от EXO и Seo In Guk, корейска певица, Sondia се присъедини към състава и наскоро продуцира оригиналния саундтрак, част 6 за Doom на вашите услуги.

Песента е озаглавена Това е любов, който се фокусира главно върху любовната история на тримата героя в историята, Ча Джу Ик (Лий Су Хюк), На Джи На (Шин До Хюн) и Лий Хюн Кю (Канг Тае О). Сложната любовна романтика на тези тримата започна да привлича вниманието на зрителите.

Със своя смислен текст, съчетан с красивия глас на Сондия, веднага ще се потопите в песента.

Кой ще избере На Джи На между Ча Джу Ик и Лий Хюн Кю?

С напредването на историята На Джи На вече е объркана относно чувствата си. Тя реши да се свърже отново с Лий Хюн Кю и дори го помоли да отиде на среща, защото това е единственият й начин да потвърди дали все още го обича или не.

Може да харесате също и: „Doom на твоите услуги“ Епизод 11: Шин До Хьон започва да изпитва чувства към Лий Су Хюк

Но докато се опитваше да върне сладката им връзка, тя откри, че се влюбва в редактора Ча Джу Ик. На Джи На започна да оценява присъствието и усилията му да й помага в работата.

Тя стана още по-озадачена, когато Ча Джу Ик призна чувствата си към нея. Мъжкият редактор също я накара да избере между него и Лий Хюн Кю. Тяхната трептяща, но сложна романтика е това, в което зрителите се вкопчват.

Освен любовната химия на Seo In Guk и Park Bo Young, вторите главни герои стават все по-популярни и интересни в очите на публиката.

Ще има ли най-накрая На Джи На смелостта да избере между Ча Джу Ик и Лий Хюн Кю? Нека всички разберем в предстоящите Doom на вашите услуги епизод!

В случай, че сте го пропуснали: „Doom at your service“ Епизод 12: Jung Ji So изтрива Park Bo Young и Seo в спомените на Guk един за друг

Кой мислиш, че ще бъде финалната игра на Shin Do Hyun между Лий Су Хюк и Канг Тае О? Не забравяйте да споделите вашите мисли с нас в коментарите!

За повече K-Drama, K-Movie и новини и актуализации за знаменитости, дръжте разделите си отворени тук в Kiltandkeeley.

Kiltandkeeley притежава тази статия.

Написано от Шай Колинс.