Светът се влюби в най-новата историческа романтична драма 'The King's Affection' с участието на Park Eun Bin и SF9 Rowoon.

„The King's Affection“ се класира на пето място в глобалната класация на Netflix в рамките на две седмици след първоначалното си пускане, доказвайки силата на новата драма.

Класациите на Park Eun Bin и SF9 Rowoon „The King's Affection“ в Netflix Global

Според FlixPatrol, който събира поточни данни за филми и сериали, класациите на Park Eun Bin и SF9 Rowoon „The King's Affection“ в Netflix Global в рамките на две седмици след излъчването.Драмата се класира на пето място в Топ 10 на най-обичаните драми в страни като Хонг Конг, Индонезия, Япония, Малайзия, Филипините, Сингапур, Тайланд и Виетнам.

(Снимка: KBS)

Феновете и зрителите наистина са се влюбили дълбоко в интересния кралски разказ на драмата и вълнуващия романс между двамата главни герои Лий Хуи и Джунг Джи Уун, изиграни съответно от Пак Юн Бин и SF9 Rowoon.

В допълнение към това продуцентският екип на „The King's Affection“ повишава очакванията, като казва: „Бъдещето на драмата е много по-интересно“.

Три неща, за които трябва да внимавате в „Привързаността на краля“

Драматичният проект на Park Eun Bin и SF9 Rowoon заедно, „The King's Affection“, започна блажено с относително висок рейтинг.

В СЛУЧАЙ, КАТО СИ ПРОПУСКАЛИ: Park Eun Bin споделя подготовката за новата драма „The King's Affection“ + разкрива какво е да се обличаш кръстосано

Драмата непрекъснато получаваше любов от своите фенове и верни зрители. Сега, когато драмата е в третата си седмица, продуцентският екип на „The King's Affection“ изброи три неща, които трябва да внимавате в новата историческа романтична драма.

Сърдечният роман на Park Eun Bin и SF9 Rowoon

Престолонаследникът Лий Хи Хуи (Парк Юн Бин) научава искреността на Джунг Джи Уун (SF9 Rowoon), като по този начин го приема за свой учител.

Това означава, че двамата ще трябва да се виждат всеки ден в Сигангуон, градчето, отговарящо за образованието на престолонаследника.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от KBS Drama (@kbsdrama)

Лий Хуи отвори сърцето си за учителя, като му се довери с цялото си сърце. С развитието на историята на драмата приятелството на Лий Хуи и Джи Уун бавно ще разцъфне пред очите на зрителите, което човек не бива да пропуска.

Какво се крие под 'Двореца'

Една от основните причини, поради която „The King's Affection“ е още по-спираща дъха е, че притежава смразяваща конфронтация между героите и хората, които следват в последователността на трона, заплашващи живота на Лий Хуи, се разкриват един по един.

Убиецът, който принцът срещна веднъж, умело избяга от сцената, като се камуфлира в друго тяло. Оттогава хората, които проявиха враждебност към престолонаследника като основен заподозрян в предателство.

(Снимка: KBS)

Неговият чичо Чанг Уун Гун (Ким Со Ха), който открито е подозрителен към тайната на Лий Хуи, мащехата му Джунг Джеон (Сон Йео Юн), които са отчуждени от Лий Хуи и Хе Джонг (Лий Пил Мо), са наблюдавани с ястребови очи.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Парк Юн Бин и SF9 Rowoon 'The King's Affection' разкриват 3 неща, които да очаквате в драмата

Не помага, че Jung Jeon планира да постави биологичния си син Je Hyun Gun (Cha Seong Je) на трона. Могъщият воин Ким Га Он (Чой Бюнг Чан) също добавя към мистерията.

(Снимка: KBS)

Както Лий Хуи веднъж каза: „Дворецът е страшно и опасно място“, човек не трябва да мигне дори за миг.

Чувствените режисьорски умения на Сонг Хюн Ук

Една драма не би била успешна, ако този, който държи витлата, не е толкова добър като екипажа. Но за „The King's Affection“ режисьорът Сонг Хюн Ук показа своите висококачествени режисьорски умения, които отново съживиха емоциите и южнокорейските и различни елементи чрез историческата романтична драма.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от KBS Drama (@kbsdrama)

Визуалната красота на природните пейзажи в цяла Южна Корея беше включена в драмата, като по този начин излъчваше усещането за топлина и спокойствие. Комплектът и осветлението максимизират усещането за пространство на тихия, опасен дворец.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: SF9 Rowoon за синергията с Park Eun Bin в „The King's Affection“ + споделя мисли за новата си актьорска роля

В допълнение към това, OST удвоява емпатията и разбирането на героя. Костюмите също така извеждат красивите изяви на героите, смесвайки южнокорейската красота и слабата чувствителност.

Поради това богатството на всяка сцена се засилва, избухвайки до най-високо ниво.

Дата и час на пускане на епизод 6 „The King's Affection“.

'The King's Affection' на Park Eun Bin и SF9 Rowoon вече е трета седмица, украсявайки вечерта на зрителите в понеделник и вторник с красиви истории.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от KBS Drama (@kbsdrama)

Освен дуото, част от основния ансамбъл са и Нам Юн Су, Чой Бюнг Чан, Бае Юн Кьонг и DIA Чайон.

Шестият епизод на драмата, режисирана от Song Hyun Wook, е насрочен за излъчване на 26 октомври от 21:30 часа. KST на KBS и Netflix.