Според слуховете Park Gyu Young, Jinyoung от GOT7 и Ji Sung ще участват в нова драма(Снимка: tvN)
Според слуховете Park Gyu Young, Jinyoung от GOT7 и Ji Sung ще участват в нова драма

Има голям шанс Парк Гю Янг, Джиньонг от GOT7 и Джи Сун да участват в нова драма заедно!

На 27 август Sports Chosun обяви, че актрисата Park Gyu Young ще се присъедини към предстоящата драма „Devil Judge“ като част от главния актьорски състав. Въпреки това, след като изслуша доклада, представител на агенцията на Park Gyu Young, Saram Entertainment, обяви, че Park Gyu Young е получила предложение да участва в драмата и в момента тя оценява ролята с положителна гледна точка.

Въпреки че възможната нова драма „Съдия на дявола“ не дава пълни подробности за сюжета на предстоящата история, „Дяволският съдия“ се казва, че е екшън драма, проследяваща живота на съдия, който се ангажира да накаже онези, които живеят в зли дела. Той наказва злосторниците, като превръща съда в риалити шоу. Заедно с него е още един съдия, който ще направи всичко по желание да разбере самоличността на мистериозния си сътрудник. Твърди се, че актьорът Джи Сун и Джин Йънг също ще се присъединят към предстоящата драма.Според източници на новини, актрисата Парк Гю Йънг е била предложена да изиграе героя на Yoon Soo Hyun, който е приятел на Ким Га Он, който е персонажът, който се казва, че Джин Йънг изобразява. Yoon Soo Hyun е дългогодишен приятел на Ким Га Он, откакто бяха в предучилищна възраст. Тя призна романтичните си чувства на Ким Га Он няколко пъти и отказът никога не е бил опция за нея.

Докато и двамата растат, Yoon Soo Hyun завършва полицейска академия и става успешен полицай, който е асът на техния екип за разследване. Yoon Soo Hyun е не само ум и умения, но също така носи освежаваща и естествена красота, която я прави още по-популярна на работното си място. Въпреки това Ким Га Он не успява да види красотата и чара на Yoon Soo Hyun. Въпреки едностранната романтика, Yoon Soo Hyun все още се превръща в най-верния приятел на Ким Га Он от детството. Yoon Soo Hyun ще бъде герой, който ще премине на различни дължини, само за да защити Ким Га Он.

Пак Гю Янг наскоро е известна с невинното си изображение на Нам Джу Ри. Тя също така участва в няколко популярни драми като 'Sweet Home', 'Nokdu Flower', 'Romance Is a Bonus Book', 'Suspicious Partner' и други!

Предстоящата драма „Devil Judge“ е написана от самия съдия, Мун Ю Сук, който е известен като оригиналния автор и сценарист зад „Мис Хамурапи“. Заедно с него ще бъде продуцентският режисьор Чой Джунг Гю, който е известен с работата си в „Деца на никого“. „Devil Judge“ ще бъде вълнуваща драма, изпълнена с напрежение, тръпка и обрати! Феновете очакват официалното съобщение, че Park Gyu Young, Jinyoung от GOT7 и Ji Sung ще се присъединят към предстоящата драма.

Да се ​​надяваме на най-доброто и не забравяйте да хванете Park Gyu Young, Jinyoung от GOT7 и Ji Sung в „Devil Judge“, за който се казва, че ще се излъчи през първата половина на 2021 г.!