В драмата „Цвете на кралицата“ Лий Сун Кьонг получи шамар.

На 17тиепизод на драмата на MBC „Цвете на кралицата“ (сценарий Парк Хюн Джу, режисьор Лий Де Йонг, Ким Мин Шик), излъчен на 9 майти, Лий Сол (изигран от Лий Сунг Кюнг) и Хи Ра (изигран от Ким Ми Сук) бяха притеснени, след като Дже Джун (изигран от Юн Парк) се срина.

В този епизод на „Цвете на кралицата“ Хи Ра беше с разбито сърце, когато видя, че Дже Джун (изигран от Юн Парк) е приет в болницата. Той не успя да понесе стреса и се беше сринал на годежа. Човекът, който го е накарал да полудее, е не друг, а Лий Сол. Лий Сол се обади на Yoo Ra (изигран от Ko Woo Ri) и даде лекарството на Jae Joon. Виждайки това, Hye Jin (изигран от Jang Young Nam) направи така, че Лий Сол и Хи Ра да се сблъскат един с друг.

Хи Ра беше бесна на Лий Сол. Хи Ра каза: „Доволен ли си сега? Знаеш ли какво се случи? Дже Джун вече няма бъдеще в бизнеса си, нито в брака си. Той няма бъдеще. Ако наистина го обичаш, престани да бъдеш толкова привързан. Изчезва.' Тя продължи да притиска Лий Сол и Лий Сол нямаше друг избор, освен да каже „Да“. С това тя напусна местопроизшествието.