Tae Woong открива, че изпълнителният директор Чой и шефът Geun Chul са отговорни за използването им като тестови субекти. В крайна сметка експериментите стават успешни и ги превръщат в „Екипът на Ругал“.

Tae Woong нанесе силен удар и на двамата режисьори, в отмъщението си за убийството на семействата им в жертва за съществуването на членовете на ругалния екип. Deuk Goo отвлече Gwang Cheol и те му инжектираха флакона за супер сила. Държаха го за заложник в тайната лаборатория на Дийк Гу.

Gi Beum спаси Ye-won и по пътя си те срещнаха Gwang Cheol, изглеждащ безразличен. Той нападна Ги Беум и се бие с него. Удряше силно и по-силно с ударите си. Gi Beum се опита да спаси Gwang Cheol, като натисна силно главата му, за да премахне ефекта на флакона, и Gwang Cheol бавно се възстанови, но твърде слаб, за да направи каквито и да било движения.Д-р О избяга от хората на Deuk Goo и изчака спасяването извън сградата. Ми На го намери и докато тръгваха, те бяха нападнати и превъзхождани. Ми На беше намушкана, когато Тае Уонг пристигна, за да я спаси. Той осигури ранените си съотборници и д-р О в ван. Той им инструктира да не отиват директно в щаба, докато търси Ги Беум. Ги Беум посъветва Брадли да вземе лекарства и да се срещне с д-р О в града.

Deuk Goo си инжектира флакона със супер сила и се насочва към екипа на щаба. Искаше да сложи край на екипа на Ругал и д-р О. Ги Беум научи за това и го срещна там. Те се сбиха и хвърлиха силни удари един срещу друг, но Ги Беум използва остър предмет, който намушка гърлото на Deuk Goo. Той падна, когато кръвта изтече от врата му, което го остави в безсъзнание.

Детектив Янг и неговият екип пристигнаха в щаба, за да арестуват хората от Аргос в района. Екипът на Ругал се срещна с него и предостави всички подробности за разследването. Ги Беум отиде в резиденцията на Йе Уон заедно с полицията. Те я ​​арестуваха за убийството на председателя Го Кюнг. Deuk Goo беше арестуван по различни обвинения в доживотен затвор. Тайната лаборатория на Дийк Гу беше затворена, а лекарите и въоръжените мъже бяха заловени.

Екипът се раздели, тъй като иска да започне отначало. Gi Beum отвори агенция за сигурност, докато Gwang Cheol сега притежава фабричен бизнес, в който Tae Woong се присъедини към него, след като излежа няколко години в затвора. Ми На остана сдържана, докато се опитваше да преоткрие вътрешната си сила.

Няколко правителствени лидери все още обсъждат създаването на нов екип от специални части, но имат проблеми с тестовите субекти. Шеф Чой се самоуби, след като загуби шанса да се защити от отбора.

Gwang Cheol пропусна Gi Beum и Mi Na. Той сподели с Tae Woong как всички те споделят болки и сърдечни болки, докато защитават хората. Скоро той си помисли, че са се събрали с цел и са предназначени да бъдат добри приятели. Gi Beum научи, че Tae Woong е излязъл от затвора, и се отправи да им направи изненадващо посещение.