Членът на SF9 и актьор Канг Чан Хи, най-професионално известен като Чани, утвърждава името си като един от най-впечатляващите актьори от своето поколение в южнокорейската телевизионна индустрия.

Чани, 22-годишна певица и актьор, има много постижения и важни събития.

Със своите невероятни умения за рапиране и пеене, танцови способности и разнообразно актьорско майсторство, Чани моментално стигна до върха като обещаващ артист.SF9 „SKY Castle“, „Jinx“ и предстоящи проекти на Чани

Членът на SF9 и актьор Чани започва кариерата си на толкова млада възраст като по-млада версия на повечето мъжки главни роли в популярни драми като „Queen Seondeok“, „Three Brothers“ и „To the Beautiful You“, за да назовем само няколко.

SF9 Чани(Снимка: SF9 Официален Instagram)

Докато преследва актьорска кариера, той също така се намесва в обучението си за идол. През 2016 г. Чани дебютира под FNC Entertainment с момчешката група SF9. Колегите актьори Rowoon, Dawon, Inseong и Hwiyoung също са част от групата и издадоха хитови парчета „Fanfare“, „Good Guy“ и „Teardrop“.

В СЛУЧАЙ, КАТО СИ ПРОПУСКАЛИ: SF9 Chani Workout Routine 2021: Ето как можете да постигнете тонизираните бицепси и коремни мускули на актьора „SKY Castle“

SF9 Chani за InStyle(Снимка: InStyle)

Въпреки натоварения си списък като идол, Чани все още има горящата си страст към актьорството. През 2018 г. той получи пробивната си роля в най-популярната черна комедийна драма „SKY Castle“.

Оттогава той получава различни предложения за актьорско майсторство след отличното си представяне в сериала.

През 2021 г. той участва в идолската драма „Imitation“ с колега от SF9 и актьор Hwiyoung, ATEEZ, бившият член на Pristin и I.O.I Nayoung и Jiyeon от T-ARA.

SF9 Чани(Снимка: Singles)

МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСВА ТОВА: SF9 Chani Състояние на връзката 2021: Актьорът от „SKY Castle“ срещал ли се е със съзвездата Ким Бо Ра?

Певецът-актьор е #BookedandBusy от първата половина на годината, с нова драма и предстоящ филм под ръкавите си.

SF9 Нетната стойност на Чани през 2021 г

В момента 22-годишният певец и актьор води уеб драмата „Jinx“ заедно с Cosmic Girls Eunseo. Той играе ролята на млад мъж, който го преследва измама и лош късмет. Винаги, когато кихне, за съжаление му се случва обратното на това, което желае.

SF9 Chani и Cosmic Girls Eunseo за(Снимка: KakaoTV)

МОЖЕ ДА ХАРЕСАТЕ СЪЩО И: „Jinx“ Епизод 1: SF9 Chani и Cosmic Girls Eunseo страдат от неизбежен лош късмет

Поради голямото му разнообразие от таланти, приблизителната му нетна стойност дава основание за неговата упорита работа. Текущото състояние на нетната стойност на Чани възлиза на $100 000 - $1 милион.

Освен това, Чани също се подготвя за предстоящия си трилър за екзорсизъм „Белият ден“ с „Моят ID е Gangman Beauty“ и другата актриса от „SKY Castle“ Парк Ю На.

SF9 Chani и Cosmic Girls Eunseo за(Снимка: KakaoTV)

МОЖЕ ДА ВИ ЗАИНТЕРЕСУВА: Чани от SF9, Новият фантастичен филм на ужасите на Парк Ю На „Белият ден“ пусна тийзър постер

Какво мислите за скромните постижения на SF9 Chani? Споделете го с нас в коментарите по-долу!