На 09 декември се проведе онлайн пресконференция за драмата 'Mr.Queen'. Двамата актьори участваха заедно с режисьора Yoon Sung Sik.

г-н кралица(Снимка: Twitter)

Режисьорът Yoon сподели, че актьорските умения на актрисата Shin Hye Sun дават справедливост на характера на Ким Со Йонг. Тя носи изцяло ново ниво на характеристики. Тя също така ще изобразява нов вид роля, която хората трябва да очакват с нетърпение.

г-н кралица(Снимка: Twitter)

Режисьорът на драмата също честно изрази мислите си за персонажа на Ким Джунг Хьон като крал Чеолджонг, „Мислех, че характерът на Чеолджонг ще бъде труден за изобразяване. Той живее с агония от детството си, но успява да я крие през годините. Характерът му е сложен и решаващ.Той добави, „Знаех, че актьорът Ким Джун Хьон е майстор на актьорската игра и вярвам в способностите му, че може да изиграе добре ролята на Чеолджонг.“

г-н кралица(Снимка: Twitter)

При обсъждането на разликата между корейската версия и оригиналното китайско шоу, Yoon Jung Sik каза: „Преди, когато все още бяхме на етап планиране, ние просто използвахме идеята, че душата на мъж-женкар поема тялото на кралица. А останалата част от историята вече е различна от оригиналната версия.

31-годишната Shin Hye Sun ще участва в историческа драма за първи път в кариерата си чрез драмата „Mr.Queen“. Тя сподели: „Имах романтична идея да нося ханбок (корейско традиционно облекло) и езика в тон, използван в исторически драми. Тази драма ми позволи да постигна мечтата си да нося ханбок. Ще правя неща, които биха изглеждали груби за другите от династията Чосон, но ще го покажа по комедиен начин.

Тя каза още, че „Сценарият ми даде две различни чувства. Забавлявах се да го чета и се чувствам развълнуван. Мислех, че ще бъде забавно да го гледам като зрител. Но от друга страна изглежда трудно, когато си помисля как би изглеждало, ако вече поех ролята.'

Шин Хе Сун също разкри, че ще съжалява, ако не поеме ролята. Тя ще се почувства разстроена, ако някой друг го направи вместо нея.

Междувременно Ким Джунг Хьон изразява: „Исках да опитам забавен проект. Когато бях млад, имаше много велики исторически драми по телевизията и този вид гледка премина. Изпитвам носталгия по историческите драми. Ето защо в крайна сметка се присъединих към г-н Кралица.

„Знам, че ролята ми е трудна за изобразяване, но Шин Хе Сун е толкова невероятна актриса и ще бъде страхотно да работя с нея, затова поех ролята“, — продължи той.

Шин Хе Сун сподели, че Ким Джунг Хьон се е подготвила много за ролята. Те говорят много по време на снимките. Актрисата също похвали представянето на Jung Hyun, като каза: „Той действа различно, когато е с други хора и с мен. Бях изненадан от неговата гъвкавост. Мисля, че хората ще паднат на чара му в изобразяването на ролята на крал Чеолджонг.

Тя също така определи, че импровизацията на Ким Джунг Хьон е страхотна.

г-н кралица(Снимка: Twitter)

От друга страна, Ким Джунг Хьон изрази впечатлението си от екранния си партньор, „Тя е наистина страхотен актьор, осигурява усещане за стабилност и поради това успях да се забавлявам, докато работех по драмата.“ Той също така обясни, ' Shin Hye Sun е толкова внимателна до такава степен, че наистина би било забавно да работим отново заедно в друг проект.

Драмата „Mr.Queen“ ще излъчи своя пилотен епизод на 12 декември от 21:00 часа (KST)

Kiltandkeeley притежава тази статия.

Написано от Шай С.