Новият сериал на Netflix „The Glory“ бележи завръщането на Song Hye Kyo в развлекателната индустрия. Чрез новата си работа актрисата цели да достави утеха на зрителите, преживели училищно насилие и ненужна болка в живота си.

Станете свидетели на това как една жертва се изправя и си отмъщава на всяка цена, дори и да бъде лишена от достойнството и славата си.

Moon Dong Eun Walks Painful Memory Lane

„Славата“ започва с Moon Dong Eun (Song Hye Kyo), която си спомня миналото си. В новия си апартамент тя подрежда снимки на Парк Йон Джин (Лим Джи Йон) и нейната банда, която я е тормозила в миналото.

(Снимка: Netflix Korea Official)
Песен Хе Кио

През 2004 г. младата Мун Донг Юн (Jung Ji So) се бори в ръцете на своите извършители, водени от Park Yeon Jin (Shin Ye Eun).

Въпреки че показва признаци на побой, властите, включително полицията и учителите, не вярват на твърденията й, че е била тормозена насилствено.

Насилниците щяха да измъчват и изгарят кожата й с помощта на преса за коса. умишлено да я удря, докато припадне и да я насилва сексуално. Те дори щяха да проникнат и да я бият в собствения й дом.

(Снимка: Netflix Korea Official)
Юнг Джи Со (Снимка: Netflix Korea Official)
Шин Йе Юн

Заради огромната болка, която е изпитала под ръцете на богатите хлапета, тя достига точката си на пречупване и се опитва да посегне на живота си. Тя обаче се сеща за много по-добра идея.

След това Муун Донг Юн напуска училище и работи като работник във фабрика, като същевременно учи за приемния изпит в колежа. Тя също обещава на Парк Йон Джин, че ще се срещнат отново в бъдеще.

Moon Dong Eun започва своя план за отмъщение

За да изпълни отмъщението си, тя наема битата съпруга Kang Hyeon Nam (Yeom Hye Ran) като свой бегач, следейки всички, които иска да свали.

(Снимка: Netflix Korea Official)

След десетилетие Пак Йон Джин вече е синоптик и любяща съпруга и майка. Lee Sa Ra (Kim Hieora) сега е художник, докато Choi Hye Jeong (Cha Joo Young) е стюардеса.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: „The Glory“ на Song Hye Kyo предизвика дискусия, защото е оценен като 19+

Jeon Jae Jun (Park Sung Hoon) сега притежава бутик, наречен Siesta, а Son Myeong Oh (Kim Gun Woo) действа като негова дясна ръка.

(Снимка: Netflix Korea Official)
Йеом Хе Ран (Снимка: Netflix Korea Official)
Лим Джи Йон

Докато внимателно изпипва плановете си, тя среща Джу Йео Джеонг (Лий До Хюн), пластичен хирург, който я учи как да играе игра Go-a, която тя използва, за да проникне в перфектния дом на Парк Йон Джин.

Moon Dong Eun прониква в живота на Park Yeon Jin

След като се увери, че всичко е на местата си, Муун Донг Юн се появява като призрак пред своите хулигани, преследвайки ги с миналото.

(Снимка: Netflix Korea Official)
Лий До Хюн

Тя планира да използва Son Myeong Oh като свой шпионин, който за щастие се подчинява. Парк Йон Джин обаче не изглежда много доволен от присъствието й и заплашва да я убие.

Това, което влудява Пак Йон Джин още повече, е фактът, че Муун Донг Юн е класен учител на най-скъпата й дъщеря. Тя казва на първия, че никога няма да ги остави сами и че преместването на училище никога не е опция.

(Снимка: Netflix Korea Official)
Лим Джи Йон

На друго място Мун Донг Юн се среща със съпруга на Парк Йон Джин, който очевидно изглежда влюбен в нейната енигма. Докато играят Go, заобикаля ги забележимо сексуално напрежение.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Song Hye Kyo Seeing Someone? Актрисата разкрива статус на фона на новини за запознанства на Сонг Джунг Ки

Написано от Илайджа Мъли.