Song Seung Heon споделя своите мисли за работата със Seo Ji Hye, неговите незабравими драми и други(Снимка: SBS)

На 4 юли Song Seung Heon дойде като гост в радиопрограмата на SBS „Kim Young Chul’s Power FM“ и сподели мислите си за наскоро приключилата си хитова романтична драма, в която наскоро участва, наречена „Dinner Mate“, неговата истинска личност извън камерата и още!

Актьорът каза, че се чувства така, сякаш „Dinner Mate“ започна само преди няколко дни, но всъщност свършва днес. Той добави, че са заснели последния епизод преди две седмици поради ситуация с излъчване в чужбина.

Говорейки за неговата главна дама, Seo Ji Hye, която играе Wo Do Hee, Song Seung Heon каза, че тя е много красива и също така добра актриса. Той казва, че Со Джи Хе има най-големите очи сред всички актриси, с които е играл, и е успял да каже това на самия Со Джи Хе по време на записа. Той също така спомена как очите й са по-големи от тези на актрисата Ким Тае Хи.Song Seung Heon споделя своите мисли за работата със Seo Ji Hye, неговите незабравими драми и други(Снимка: Asian Wiki | Fandom Wiki)

Song Seung Heon направи своя пробив в хитовата драма 'Autumn In My Heart' (2000) и по време на интервюто той каза, че се чувства сякаш е било едва вчера, когато е участвал в този класически телевизионен сериал. Когато го погледна, всъщност беше от септември 2000 г. Той беше доста шокиран, когато разбра, че е играл в „Есен в сърцето ми“ преди 20 години, а не 10. Той казва, че времето наистина лети бързо.

Актьорът се погрижи да отдаде заслуга на драмата си „Есен в сърцето ми“ за успеха си днес. В миналото той успя да постигне 42% рейтинг на гледаемост. Той казва, че драмата го е мотивирала да седне и да говори в Power FM на Ким Йънг Чул.

Song Seung Heon споделя своите мисли за работата със Seo Ji Hye, неговите незабравими драми и други(Снимка: SBS)

След това Song Seung Heon продължи да разказва колко е очарован, когато корейските драми започнаха да се издигат в международен план. Тогава той дори не беше разпознат от чужденците, но хора от чужбина го посещаваха в дома и офиса му след успешна драма. Когато го попитат за най-запомнящата се сцена, Сонг Сеунг Хьон отговаря, като казва сцената, в която носеше Сонг Хе Кио на гърба си през плажа.

Споменавайки другата си хитова драма, „На изток от рая“, той беше доста шокиран от това колко горещо беше времето в Хонконг, докато я снимаше там. Когато го попитаха коя драма е най-запомнящата се, той отговори „Трима момчета и три момичета“, дебютната му драма. Той сподели, че е преживял много трудности, докато го е снимал за период от три години, но никога не е съжалявал за това, защото го е направило човекът, който е днес.

Song Seung Heon споделя своите мисли за работата със Seo Ji Hye, неговите незабравими драми и други(Снимка: SBS)

Освен това актьорът спомена, че „Сам вкъщи“ е телевизионното шоу, в което е успял да покаже глупавата си страна. Той каза, че е склонен да се забърква преди да заснеме сериозна сцена и е по-тромав в реалния живот, особено когато са замесени видове машини.

И накрая, той каза, че повечето хора, които не го познават, казват, че изглежда като най-възрастният от тримата братя и сестри, но ако хората наистина го познаваха, щяха да мислят, че той е най-младият.

Хванете Сонг Seung Heon в историята, пълна със забавление, храна и романтика в „Dinner Mate“.