Преди да почине певицата-актриса Съли, тя снима втория сезон на корейската антологична поредица на Netflix „Persona“. Първият сезон беше пуснат по-рано тази година, с участието на IU (Lee Ji-eun) като главна актриса и спечели огромен брой последователи. Предполага се, че „Persona 2“, който включва покойната и обичана актриса Съли, трябваше да се излъчи през първата половина на 2020 г.

По време на интервю с Mystic Story, продуцент на сериала, те казаха: „ Съли вече беше приключила със снимките на два от петте серии епизода, преди да умре. Към момента не сме решили дали ще имаме друга актриса да снима останалите епизоди или просто ще пуснем мини-сериал от два епизода. В момента това е единствената информация, която можем да дадем, тъй като все още сме в процес на обработка на траур. '

' Съли беше развълнувана, когато за първи път се свързахме с нея относно този проект. Бяхме обсъдили сцените с петима режисьори и прочетохме сценария. Никой не е очаквал такава загуба. “, добавиха те.Сериалът придоби култ за уникалната си концепция – един герой играе в пет контрастни истории, заснети от петима разнообразни режисьори.