Не само, че в „Oh My Venus“ Со Джи Суб играе снажен физически треньор, а Шин Мин А играе неговия неподходящ любовен интерес, останалата част от актьорския състав също се оформя добре.

В „Oh My Venus“ Со Джи Суб играе треньора на знаменитостите Ким Йънг Хо. Шин Мин А играе объркания, мързелив адвокат Кан Джу Юн. Някога тя беше известна със своята стройна външност, но е наддала много от гимназията. Загубила самочувствие и изправена пред здравословни проблеми, тя нае Ким, за да помогне да промени живота си.

В драмата също участва Yoo In Young като жената, чиято физическа трансформация и ново самочувствие вдъхновяват героя на Шин Мин А да започне да тренира. А изключително представителните актьори Хенри Лау и Джо Юн Джи се присъединиха към роли в драмата. Хенри Лау от Super Junior M ще играе симпатичния американски приятел на Со Джи Суб. Хенри наскоро се появи в драмата „Persevere Goo Hae Ra“, докато Jo Eun Ji има повече драматичен опит. Тя проявява комичен чар в драми като „Личен вкус“ и „Падане за невинност“. Джо Юн Джи ще играе приятелката и довереното лице на Шин Мин А.Sung Hoon, който имаше пробивна роля в скорошната драма „Noble My Love“, е най-новото попълнение в актьорския състав. Сунг ще играе друг популярен личен треньор, съперник на Со Джи Суб в работата и любовта. Сунг знае всичко за поддържането на форма. 32-годишният актьор беше професионален плувец, докато контузия не го затрудни да се състезава. Той се насочи към актьорството, дебютирайки през 2011 г. в „Новите истории на гисаенга“. Той също има роля във „Faith: The Great Doctor“ с Лий Мин Хо.

Той ще има нещо общо със Со Джи Суб, който е тренирал за кариера като професионален плувец, преди да започне да се занимава с модел.

Jung Gyu Woon, който се появи в „Wonderful Mama“, „God's Gift – 14 Days“ и „Birth of a Beauty“ се подписа за все още неразкрита роля в „Oh My Venus“.