Сон Йе Джин и Хюн Бин изглеждаха като съвпадение, направено на небето на първите си официални сватбени снимки.

Зашеметяващите снимки идват преди дългоочакваната сватбена програма на звездата от 'Crash Landing on You' днес, 31 март, от 16:00 часа.

Поглед към снимките на BinJin преди сватбата

Издадена от агенциите на A-listers Vast Entertainment и MS Team, прекрасната двойка носи изцяло бял ансамбъл.Hyun Bin зашеметява в класически кремав костюм, докато актрисата изглеждаше като щастлива булка в бяла рокля от тюл с бродирани детайли.

На втората снимка южнокорейският сърдечник изглеждаше енергично в черно-бял костюм, съчетан с черна папийонка.

Междувременно изглежда, че Сон Йе Джин не може да сдържи вълнението си. Тя носи бяла бална рокля.

Сватбена снимка на Хюн Бин и Сон Йе Джин(Снимка: Vast Entertainment | Naver) Аварийно кацане върху теб, син Йе Джин и Хьон Бин(Снимка: Vast Entertainment | Naver)

От друга страна, агенцията на Hyun Bin подписа публикацията със сърцераздиращо послание, тъй като представя двойката като бъдещи съпруг и съпруга.

Пер Огромни забавления , „церемонията ще се проведе насаме с оглед на ситуацията с COVID-19“.

Чрез агенцията си актьорът изрази благодарността си към феновете за всички поздравителни съобщения и „топлата подкрепа“.

Подробности за сватбата на Son Ye Jin и Hyun Bin

Силната двойка ще има сватбена церемония на открито в луксозната Aston House в хотел Sheraton Grand Walkerhill в Gwangjin-gu, Сеул.

Както се цитира от тайванския Apple Daily чрез The Straits Times , сватбеното място на Хюн Бин и Сон Йе Джин е „изключително и уединено място с такси от 500 до 600 долара (680 до 810 сингапурски долара) на гост.“

На дългоочакваната церемония ще присъстват около 200 гости, повечето от които са семейството на двойката, роднини и близки приятели.

В СЛУЧАЙ, КАТО СИ ПРОПУСКАЛИ: #TheBinJinWedding: Агенцията на Hyun Bin реагира на фалшиви покани, циркулиращи в социалните медии

Интересното е, че колегата актьор и най-добрият приятел на Хюн Бин от 17 години, Джанг Донг Гун, е сред гостите и ще произнесе поздравителната реч.

Освен това на сватбата ще присъства и сценаристът на 'Crash Landing On You', Пак Джи Юн.

От Reel до Real

(Снимка: tvN)
Аварийно кацане върху теб, син Йе Джин и Хьон Бин

Силната двойка, която се срещна на снимачната площадка на филма „The Pregotiation“ от 2018 г., ще се ожени след две години връзка.

След приключването на хитовата поредица 'Crash landing on You', Изпращане разкри, че главните звезди се срещат тайно от две години.

След това слуховете за срещи бяха потвърдени от техните агенции. По това време MS Team Entertainment, агенцията на Сон Йе Джин пусна изявление, в което споделя, че „двамата се опознаха чрез актьорските си проекти и след края на драмата им те развиха интерес един към друг и в крайна сметка запознанства.

Две години по-късно целият фен на K-drama беше изненадан, след като двойката сподели добрата новина в Instagram, обявявайки годежа си.

Освен сватбата, Сон Йе Джин в момента участва в драмата на JTBC „Тридесет и девет“, докато Хюн Бин се завръща на големия екран с множество филми – „The Point Men“, „Harbin“ и „Confidential Assignment 2: International“. '

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Над 30 корейски актриси, съчетани с по-млади мъже

KDramastars притежава тази статия

Написано от Гека Уилс