Много доклади казват, че режисьорът на 'Unbroken' Анджелина Джоли е отслабнала с няколко килограма след заснемането на последния си филм.

Inquistr каза, че тайната й за отслабване е скъпа. Но защо?

Звезди от 'Unbroken', включително японския актьор Мияви, Джак О'Конъл и Фин Уитрок, се появиха в интервю на живо с HuffPost .

Японската звезда (известна като рокзвезда) отново хвърли бомба срещу режисьора им Джоли, разкривайки как е отслабнала. Тойказа: „Беше изненадващо колко много ми вярваше, всички ни, на снимачната площадка. Тя беше толкова решителна. Бях изненадан и колко отслабна. Знаеш ли, тя не яде много. Чувствах се толкова зле, че бях единственият, който напълня по време на снимките.

Ето защо Inquistr каза, че тайната на загубата на тегло на Джоли е скъпа, тъй като публикацията се позовава на бюджета на драматичния филм.

В предишните съобщения японският актьор не можа да спре да плаче и му прилоша по време на снимките на драматичния филм. Той каза пред Vanity Fair, че актрисата от „Сол“ го посъветва „да се потопи в мисленето на човек, свикнал и нечувствителен към насилието“.

„Беше ужасно мъчение за мен да мразя другите актьори. Трябваше да изпитвам омраза към тях. Когато трябваше да ги победя, трябваше да мисля за защита на семейството си. В същото време не исках да бъда просто лош човек. Исках да поставя човечеството в тази роля. [Мацухиро] беше едновременно луд и садист, но също така слаб и травмиран“, каза Мияви пред VF.

Вижте интервюто на HuffPost на живо със звездите от „Unbroken“!