След ролята си на гениална хакерка в „Vincenzo“ на tvN през 2021 г., Ким Юн Хе се завръща с нова вълнуваща роля в предстоящата драма „Shooting Stars“.

Продължете да четете статията.

Ким Юн Хе играе добре закръглен мениджър и спортист в „Shooting Stars“

tvN представя актрисата Ким Юн Хе и поглед върху нейния герой като страхотен мениджър в първия драматичен екип на Лий Сун Кьонг и Ким Йънг Дае „Shooting Stars“.

Най-накрая бяха разкрити кадри с герои за Ким Ю Хе. Очакванията са големи за играта на актрисата. Тя ще покаже очарователния си чар като страстен мениджър.

Ким Юн Хе(Снимка: Официален Instagram на tvN)

Тя влиза в ролята на Парк Хо Янг, вторият ръководител на екипа на Star Force Entertainment Management. Преди да стане мениджър, тя е била бивш бодигард. Тя също така е колега и най-добра приятелка на ръководителя на екипа за връзки с обществеността, О Хан Бюл, изигран от Лий Сунг Кюнг.

Ким Юн Хе(Снимка: Официален Instagram на tvN)

Хо Йънг има професионален опит в таекуондо и е бил търсен като мениджър, докато е работил в екип за сигурност на знаменитости. Най-големите й страни са постоянството, добрата издръжливост и хладната личност като бивш спортист.

МОЖЕ ДА ХАРЕСАТЕ СЪЩО И: Новата романтична драма на Lee Sung Kyung, Kim Young Dae „Shooting Stars“ пусна ярко оцветен плакат

Освен добрите си черти, Парк Хо Янг ​​е и избухлива дама. Никой не може да я спре да прави каквото и да било, когато е ядосана. Целта й е да стане компетентен мениджър като Канг Ю Сон (Юн Джон Хун), когото смята за свой модел за подражание.

Как Ким Юн Хе се подготви за ролята си?

За разлика от предишната й роля във „Винченцо“, късата коса и ежедневните тоалети на Ким Юн Хе й придават момчешки чар.

В другия кадър, с мрачно изражение на лицето й, изглежда, че Хо-Йънг е била смъмрена от някой по-висш от нея.

Ким Юн Хе(Снимка: Официален Instagram на tvN)

Звездата от 'My Sassy Girl' каза, че се е опитала да подстриже косата си, за да изрази напълно характера на Хо Йънг. Юн Хе добави, че й е удобно да изобрази новата си роля. Тя внимателно наблюдава мениджърите, които работят на терен. Тя ги прави своето вдъхновение да изиграе добре своя герой.

Shooting Stars BTS(Снимка: Официален Instagram на tvN)

Освен това, „Shooting Stars“ е насрочено за премиерата на идващия 22 април по tvN и ще се излъчва всеки петък и събота. Той следва историята на хора, работещи зад блясъка и блясъка на забавлението. Той ще заснеме ожесточения живот и разтърсващата романтика на мениджъри, екипи за връзки с обществеността, репортери и известни личности.

В СЛУЧАЙ, КАТО СИ ПРОПУСКАЛИ: Двойката от 'Shooting Stars' Лий Сонг Кюнг и Ким Йънг Де демонстрират своята химия в най-новото илюстративно списание

Развълнувани ли сте да гледате отново Ким Юн Хе в нова драма на tvN? Споделете вашите коментари с нас!

За повече K-Drama, K-Movie и новини и актуализации за знаменитости, дръжте разделите си отворени тук в Kiltandkeeley.

Kiltandkeeley притежава тази статия.

Написано от Шай Колинс.