Поведение на кралицата! Джон Йео Бин беше убита в неотдавнашната си фотосесия за списание, докато излъчваше по-свиреп поглед, невиждан никога досега.

Jeon Yeo Bin е сертифицирана модница в GQ Korea Pictorial

На 22 юли GQ Korea пусна стилни и примамливи снимки на актрисата Jeon Yeo Bin. Изглеждайки красива от всякога, звездата от „Винченцо“ демонстрира невиждания си шик и по-смел външен вид.

Къса коса, не ме интересува, защото Jeon Yeo Bin все още е прекрасна с новото си „до“. След като се появи в два големи проекта – „Нощ в рая“ и „Винченцо“ – актрисата в момента е заета с работата по новия си сериал на Netflix „Glitch“.

Джон Йео Бин

(Снимка: GQ Korea)

В новото си сътрудничество с GQ Korea, звездата от „After My Death“ е наречена като новата модница за усвояване на висшата мода със собствен стил.

Актрисата може да се похвали с широк спектър от автентичност, като елегантно изразява уникален и колоритен стил; плюс, тя перфектно добавя мистериозен външен вид и атмосфера, за да завърши картината.

Според пуснатия кратък поглед, цялостният процес на фотосесията е бил страхотен, при което Jeon Yeo Bin разпространи хумористична и остроумна атмосфера, която е различна по време на последващото й интервю.

Джон Йео Бин

(Снимка: GQ Korea / Jeon Yeo Bin)

GQ Korea дразни феновете и читателите с част от интервюто, което имаха със звездата от „Be Melodramatic“. Те попитаха актрисата за противоречията в живота и тя честно отговори, като каза: „Самият живот винаги е противоречие. От друга страна, харесвам противоречията на живота.

МОЖЕ ДА ХАРЕСАТЕ СЪЩО И: Song Joong Ki изпраща специални подаръци на Jeon Yeo Bin + Taecyeon се превръща в Jang Han Seok в последния епизод на „Knowing Bros“

Jeon Yeo Bin споделя мисли за това да бъдеш отворен в живота

Jeon Yeo Bin даде кратък пример, за да обясни допълнително какво иска да предаде, като каза: „Намирам се на тъмно място и има малка пукнатина в тавана. Когато се образуват пукнатини, идва усещането за криза. Но в този момент на разочарование през него наднича светлина и нов свят започва отново.

Джон Йео Бин

(Снимка: GQ Korea / Jeon Yeo Bin)

Jeon Yeo Bin за GQ Korea(Снимка: Jeon Yeo Bin Instagram)

Наградената актриса става по-отворена и реалистична в живота. Освен брилянтната си актьорска игра, Jeon Yeo Bin непрекъснато се развива като изключителна личност в и извън обектива.

Тя добави, „Понякога съм много чувствителен. Но имам много сила да превърна тази негативност в положителна. Силата да приемете и разберете ситуацията от различна гледна точка ще ви даде по-широк поглед и здравословно мислене.

Джон Йео Бин

(Снимка: GQ Korea / Jeon Yeo Bin)

Jeon Yeo Bin за GQ Korea(Снимка: Jeon Yeo Bin Instagram)

Jeon Yeo Bin проектира оптимистичната си личност и излъчва съвършенство в последното партньорство с известното модно списание.

Междувременно нейният сегмент с въпроси и отговори ще бъде качен в официалния YouTube канал на GQ Korea скоро, така че не пропускайте!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ТУК: Тенденции на „Vincenzo“ в Twitter + История D&C разкрива невижданото зад кулисите видео на Song Joong Ki за драмата

Какво можете да кажете за наскоро публикуваните снимки на списание Jeon Yeo Bin? Споделете вашите мисли с нас в коментарите!

За повече K-Drama, K-Movie и новини и актуализации за знаменитости, дръжте разделите си отворени тук в Kiltandkeeley.

Kiltandkeeley притежава тази статия.

Написано от Шай Колинс