Представили сме различни X-Men, дни на миналото на бъдещето спойлери и този път Никълъс Холт ще разкрие още вълнуващи новини за любимия ви филм на Marvel. Освен да говорим за новия франчайз на Екс мен , звездата от „Джак убиецът на гиганти“ също ни отвежда зад сцената, докато обсъжда как се е подготвил за филма – от наддаване на тегло до издържане на дълги часове гримиране.

24-годишният актьор определено измина дълъг път - от обещаваща детска звезда в За момче на екранен сърцебиец в Топли тела . Сега британската звезда се завръща в новата част на филма за мутантния супергерой.

Райън Ламби от Den of Geek се присъединява към други хора от пресата в групово интервю с Никълъс Холт. Ето няколко X-Men, дни на миналото на бъдещето спойлери, които бяха разкрити от самия Звяр:

Ламби: Героят на звяра изглежда малко по-човечен, отколкото беше в последния филм, нали?

Холт: Изгледът на звяра е различен, да. Този път екипът за гримиране е различен и Брайън искаше малко по-различно нещо. Досега бях в него само от няколко дни, но е добре да имаш два много различни героя, които да играя.

Ламби: Колко време отнема грима?

Холт: Около 3-½ часа. Просто си говорим, аз и гримьорите. Седим там и си говорим и слушаме музика.

Ламби: Как се подготвихте за физическите сцени?

Холт: Свалих тежест за Лудият Макс [Пътят на яростта] така че бях наистина кльощав. Така че ядох много, а след това, когато си в костюма на Звяра, това малко ограничава движението ти. Така че трябва да тренирате, за да сте достатъчно силни, за да се движите в това. Освен това имах брилянтен каскадьор и гимнастик и той ме кара да изглеждам много готин.

Ламби: Имахте ли връзка с комиксите, преди да се качите на борда? Мечтаехте ли да играете Beast?

Холт: Израснах, гледайки Екс мен карикатура. И Beast винаги беше любимият ми герой за гледане, така че да, беше брилянтно да получих възможността да го играя. Имах късмета за първи път, но да се върна и с режисирането на Брайън - разбирам се много добре с него, а той просто обича Екс мен Вселената, наистина се интересува от нея и има страхотни идеи.

Надявам се, че ви е харесало това кратко интервю с Никълъс Холт. Ще продължим да актуализираме всички фенове на мутанти с още X-Men, дни на миналото на бъдещето спойлери.